Adıyaman'da berberlerden 6 Şubat kararı

Adıyaman Berberler ve Otelciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu üyeleri tarafından alınan karar doğrultusunda 6 Şubat depreminin 1'nci yılında işyerlerini açmama kararı aldılar.

GÜNDEM 27.01.2024 11:55:00 0
Adıyaman

"Asrın Felaketi" olarak tanımlanan 11 ilin yer aldığı 6 Şubat depreminde ağır yıkıma neden olan iller arasında yer alan Adıyaman'da Berberler ve Otelciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu üyeleri tarafından depremin 1'nci yılı nedeniyle alınan karar doğrultusunda esnafların 6 Şubat'ta işyerlerini açmayacaklarını belirttiler.
Berberler ve Otelciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu tarafından alınan kararı yerinde bir karar olduğunu belirten 25 yıllık Erkek Kuaförü Sekran Munzur, "Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta maalesef açı bir şekilde 11 ilin etkilendiği depremle sarsıldık. Asrın Felaketi olarak adlandırılan depremde maalesef binlerce canımızı kaybetme üzüntüsünü yaşarken odamız tarafından alınan kararı yerinde buluyoruz. 6 Şubat depreminin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen hala acılarımız dün gibi içimizde duruyor. Depremin birinci yılında kaybettiğimiz tüm canlarımızın anısına yönetimimizin kararını olumlu karşılıyoruz. 6 Şubat'ta işyerlerimizi açmayacağız. Ölenlerimize Allah'tan rahmet kalanlar sabır diliyoruz."dedi.


Anahtar Kelimeler: berber deprem karar

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor