Adıyaman'da devam eden eğitim yatırımları ele alındı

İl genelinde eğitimin kalitesini artırmak amacıyla devam eden yatırım ve projeler Vali Osman Varol başkanlığında düzenlenen toplantıda ele alındı.

GÜNDEM 23.01.2024 21:10:00 0
Adıyaman

Eğitim yatırımlarının yöneleceği alanlar ve ihtiyaçların genel olarak değerlendirildiği toplantıya Vali Yardımcıları Mehmet Tığlı, Mehmet Ali Uzun, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Şube Müdürleri katıldı.

Toplantıda, deprem bölgesi Adıyaman'da eğitim ve öğretimin durumu, il genelinde okul ve eğitim kurumlarında yapılan yatırımlar, okullardaki yapım, onarım ve fiziki altyapının güçlendirilmesi çalışmaları ile ildeki eğitimin kalitesini ve başarı çıtasını artırmak amacıyla geleceğe yönelik atılması gereken adımlar değerlendirildi.

Toplantı sonrası konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun; “Eğitime yapılan her yatırımı geleceğe yapılan yatırım olarak görüyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye’nin yarınları olarak gördüğümüz sevgili çocuklarımızın iyi bir eğitim almalarını sağlamak ve eğitimde fiziki altyapıyı sağlam temeller üzerine kurmak için gayretli çalışmalarımız devam ediyor” dedi.


Anahtar Kelimeler: eğitim adıyaman

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor