Adıyaman'da flaş aday iddiası: Yeniden Refah Partisi'nin adayı Selim Çakır mı olacak?

31 Mart yerel seçimleri için Adıyaman adayını açıklamayan partiler arasında öne çıkan Yeniden Refah Partisi'nde büyük bir sürpriz ismin adı geçiyor.

SİYASET 27.01.2024 22:00:00 0
Adıyaman

AK Parti dışında aday açıklaması yapılmayan Adıyaman'da, Yeniden Refah Partisi'nin seçimin kaderini belirleyecek bir flaş ismi aday göstereceği konuşuluyor. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın, eski MHP'li Selim Çakır'ı Adıyaman Belediye Başkan adayı olarak göstereceği iddia edildi.

Parti genel merkezinde düzenlenen aday tanıtım toplantısında Adana Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay'a rozet takarak partisinin belediye başkan adayı olduğunu açıklayan Erbakan, önümüzdeki hafta içerisinde Adıyaman Belediye Başkan adayını da açıklamaya hazırlanıyor. Kulislere yansıyan bilgilere göre, eski MHP Milletvekili adayı Selim Çakır'ın ismi, Erbakan'ın tercihi olacak.

Yeniden Refah Partisi'nin bugüne kadar 389 adayını açıkladığı belirtilirken, Adıyaman Belediye Başkan adayının belirlenmesiyle birlikte seçim yarışındaki rekabetin daha da kızışması bekleniyor.

Yeniden Refah Partisi'nin açıkladığı diğer isimler ise şu şekilde:

Ağrı Belediye Başkan Adayı M. Şafi Erim

Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar

Erzincan Belediye Başkan Adayı Şafak Soy

Karabük Belediye Başkan Adayı İsmail Özer

Kırklareli Belediye Başkan Adayı Zekai Narin

Sinop Belediye Başkan Adayı Mete Çağdaş ve birçok il ve ilçeden toplamda 74 belediye başkan adayı daha açıklanmış durumda. 31 Mart Mahalli ve İdari Seçimleri'ne yönelik heyecanlı bekleyiş sürerken, Yeniden Refah Partisi'nin stratejik aday tercihleri merakla izleniyor.


Anahtar Kelimeler: adıyaman aday seçim

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor