Adıyaman'da iki köye Anaokulu yaptırılacak

İstanbul Laleli Sanayici ve İş İnsanları Derneği tarafından Adıyaman merkez Çemberlitaş Köyünde, Türkiye Bosna Sancak Derneği tarafından da Adıyaman merkez Yarmakaya Köyünde 4’er derslikli Anaokulu yaptırılıyor.

EĞİTİM 21.11.2023 13:01:00 0
Adıyaman

İstanbul Laleli Sanayici ve İş İnsanları Derneği ile Türkiye Bosna Sancak Derneği tarafından da Adıyaman merkez Çemberlitaş ve Yarmakaya Köyünde yapılacak 4’er derslikli Anaokulunun protokolü, Valilik Makamında Vali Dr. Osman Varol ve İstanbul Laleli Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Gıyasettin Eyyüpkoca ve Türkiye Bosna Sancak Derneği Başkanı Prof. Dr. Sedat Ziyade arasında imzalandı.

Vali Varol imza töreninde yaptığı açıklamada, "Sosyal sorumluluk çerçevesinde geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza yeni bir bilim ve irfan yuvası kazandırmak amacıyla ilimizde eğitime verdikleri destek ve katkılardan dolayı İstanbul Laleli Sanayici ve İş İnsanları Derneği ile Türkiye Bosna Sancak Derneğine teşekkür ediyor, bu tür yatırımların yeni hayırseverlerin önünü açması ve onlar için özendirici olmasını diliyoruz." dedi.


Anahtar Kelimeler: Adıyaman' Anaokulu yaptırılacak

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor