Adıyamanlı öğrencilere kütüphane desteği

Rotary 2420. Bölge Federasyonu Dönem Guvernörü Mehmet Altay'ın eşi Aysel Altay, Nemrut Rotary Kulübü ile işbirliği yaparak Adıyamanlı öğrencilere eğitim desteği sunuyor.

GÜNDEM 30.01.2024 21:57:00 0
Adıyamanlı öğrencilere kütüphane desteği

"Rotary Ders Etüt Odaları ve Kütüphane Projesi" kapsamında, K15 ve K4 Konteyner Kentlerinde öğrencilere daha iyi fiziki şartlarda ders çalışma imkanı sağlayacak kütüphaneler ve K4 Konteyner Kentinde etüt odası oluşturuldu.

Aysel Altay, Adıyaman'da yaşayan konteyner kentlerdeki çocukların daha iyi eğitim alabilmelerini hedeflediklerini belirterek, K15 ve K4 Konteyner Kentlerinde yapılan kütüphanelerin yanı sıra K14 Konteyner Kentindeki etüt odasıyla öğrencilere destek olacaklarını ifade etti. Açılış töreninde öğrencilere ayrıca TYT ve AYT sınavlarına hazırlık kitapları da hediye edildi.

Altay, projenin hayata geçirilmesinden duyduğu mutluluğu paylaşarak, Rotary ailesi olarak depremzedelerin yanında olmayı sürdüreceklerini belirtti. Nemrut Rotary Kulübü Başkanı Mehtap Binzet ise Adıyaman'ın zorlu günler yaşadığını ancak eğitim, sağlık, tarım ve hayvancılık gibi alanlarda halka destek olmak için projeler gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılışa katılan Rotary 2420. Bölge Federasyonu Başkan Eşi Aysel Altay, beraberindeki Rotaryenlerle birlikte öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek, projenin önemine vurgu yaptı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor