ADYÜ’de Geliştirilen “Cendere” BİLİMFEST’te Görücüye Çıktı

Adıyaman Üniversitesi (ADYÜ) Mühendislik Fakültesi öğrencileri ve öğretim elemanları, Antalya Kepez Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen BİLİMFEST’e (Bilim Festivali) katıldı.

GÜNDEM 8.11.2023 15:53:00 0
ADYÜ’de Geliştirilen “Cendere” BİLİMFEST’te Görücüye Çıktı

Kepez Belediyesi DokumaPark yerleşkesinde düzenlenen BİLİMFEST’te TÜBİTAK, ASELSAN, HAVELSAN, ROKETSAN, TÜMOSAN, TUSAŞ, TURKSAT, TUA, MKE, ANZATSAN, SARSILMAZ, BMC gibi yerli ve milli teknoloji devlerinin yanı sıra Üniversiteler ve Teknokentlerin stantları yer aldı.
Geniş bir katılımla açılışı gerçekleştirilen festivalde, ADYÜ Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği, Makine Mühendisliği ve Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümlerinin akademisyenleri ve öğrencileri tarafından geliştirilen “Cendere” adlı elektrikli araç görücüye çıktı.
“Cendere” nin tanıtımı ADYÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Cem Onat ve Doç. Dr. Mehmet Büyük tarafından yapılırken, katılımcı kurumlar ve ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gören “Cendere”, otoritelerden de tam not aldı.
Etkinlikle ilgili konuşan Prof. Dr. Cem Onat, Adıyaman Üniversitesinin tanıtımı, teknoloji devleri ile tanışma ve fikir edinme açısından BİLİMFEST’in oldukça verimli geçtiğini söyledi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor