Ağız ve Diş Sağlığı Mobil Aracı hizmet vermeye başladı

Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Mobil Aracı, K2B konteyner alanında hizmet vermeye başladı.

3.09.2023 14:59:00 0
Ağız ve Diş Sağlığı Mobil Aracı hizmet vermeye başladı

Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekim Vekili Mustafa Nafiz Ünsa, yaptığı açıklamada, Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol’un tavsiyeleri, Rotary Kulübü’nün katkıları ve Adıyaman İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erdoğan Öz’ ün destekleriyle böyle bir hizmetin oluşturulduğunu söyledi.
Ünsal, “Mobil aracın hali hazırda bir diş hekimi ve bir diş klinik yardımcısıyla K2B konteyner alanında hizmet vermeye başladı, ilerleyen günlerde ise aracın transferinin sağlanabilmesi durumunda diğer konteyner ve prefabrik alanlarda da her türlü Ağız ve Diş Sağlığı hizmeti verebilecek şekilde tasarlandı” dedi.
Ünsal, mobil araçta hizmet verecek olan diş hekimlerinin Ağız ve diş sağlığı merkezine son atama döneminde gelen diş hekimleri olduğunu ve gönüllü olarak bu hizmeti vermek istedikleri belirtildi.
Son atama döneminde deprem bölgesi dışındaki illeri tercih etmeleri mümkün iken Adıyaman’ı tercih ederek kente geldiklerini belirten Ünsal,”Ttabiri caizse akşamları konteynırlarda kalıp gündüzleri hizmet veren diş hekimi arkadaşlarıma gösterdikleri fedakarlık ve duyarlılıktan dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor