AK PARTİ BESNİ YÜRÜTME KURULU TANITILDI

AK Parti Besni İlçe Başkanlığı haftalık düzenlediği olağan yönetim kurulu toplantısında ilçe yürütme kurulunda görev alan isimleri tanıttı.

SİYASET 31.01.2024 18:58:00 0
AK PARTİ BESNİ YÜRÜTME KURULU TANITILDI

PARTİDE HER GÜN NÖBET SİSTEMİ UYGULANIYOR

AK Parti Besni’de ilçe başkanı Murat Güner başkanlığında çalışmalarını sürdürüyor. Her hafta düzenlenen olağan yönetim kurulu toplantılarıyla çalışmaların değerlendirildiği partide bu hafta ilçe yürütme kurulunda görev alacak kişiler tanıtıldı. Toplantının ardından açıklamada bulunan İlçe Başkanı Murat Güner; “20 asil 10 yedek üyeden oluşan yeni yönetim kurulumuz ile toplantımızı hep beraber yaparak memleketimizi yeniden ayağa kaldırmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Öte yandan nöbet sistemi ile parti binamızda her gün bir arkadaşımızı görevlendirerek vatandaşlarımızın sorunlarını dinlenmesi ve çözüm noktasında gayret sarf ediyoruz” diye konuştu.

GÜNER: “AK PARTİ AİLEMİZ HER GÜN BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR”

İlçe Başkanı Murat Güner yürütme kurulunda görev alan kişilere hayırlı olsun dileklerinde bulunarak şöyle devam etti; “Bir yandan da üye sayımızı 2024 hedeflerimizle birlikte artırmaya devam ediyoruz.  Bizleri parti binamızda ziyaret eden, AK Parti’ye gönülden bağlı olan hemşerilerimizin üyeliklerini gerçekleştirmeyi sürdürüyoruz. Hemşerilerimizin destekleriyle AK Parti ailemiz her gün büyümeye devam ediyor. Hayırlı uğurlu olsun”

Toplantı sonucunda görevleri tevdi edilen ilçe yürütme kurulu ise şöyle; “ Ömer Ertürk- Siyasi Hukuk İşleri Başkanı, Yusuf Çalım- Teşkilat Başkanı, Esra Çolak- Seçim İşleri Başkanı, Musa Yalçın- Tanıtım ve Medya Başkanı, İsmail Ağar- Sosyal Politikalar Başkanı, Abuzer Durmuş- Yerel Yönetimler Başkanı, Ömer Turan- Ekonomi İşler Başkanı, İbrahim Kılınç- Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı, Halil Ruhi Baba- İdari ve Mali İşler Başkanı, Mehmet Doğan-İlçe Sekreteri.


Haber Kaynak : Mehmet Gültekin-Muhabir
Anahtar Kelimeler: ak parti̇ besni̇

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor