AK PARTi DEPREM NEDENiYLE MÜZİKLİ PROPAGANDA YAPMAMA KARARI ALDI

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Besni AK Parti İlçe Başkanlığı 6 Şubat depreminde yaşanan acılar nedeniyle müzikli propaganda faaliyetlerinin durdurulduğunu bildirdi.

GÜNDEM 5.03.2024 09:28:00 0
AK PARTi DEPREM NEDENiYLE MÜZİKLİ PROPAGANDA YAPMAMA  KARARI ALDI

DEPREM HASSASİYETİ, BU KARARI ALDIRDI

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Besni’de de vatandaşlar 31 Mart günü sandık başına giderek belediye başkanı, belediye meclis üyesi, il genel meclis üyesi ve muhtarlarını belirleyecek. Bu kapsamda seçim için çalışmalarını sürdüren AK Parti Besni ilçe Başkanlığı yeni bir karar aldı. Karar kapsamında 6 Şubat depremlerinde yaşanan acılar ve kayıplarımız nedeniyle seçime kadar müzikli propaganda çalışmalarının durdurulduğunu açıklayan Başkan Güner ayrıca Belediye Başkan adayı Reşit Alkan’ın da projeleri arasında yer alan 6 Şubat deprem şehitleri anıtını da ilçeye yapacaklarını ifade etti.

6 ŞUBAT ŞEHİTLERİ ANISINA ANIT YAPILACAK

Konuyla ilgili gazetemize konuşan Başkan Güner; “Öncelikle geçtiğimiz ay yıldönümünü yaşadığımız asrın felaketinde hayatlarını kaybeden hemşerilerimize bir kez daha Allah’tan rahmet dilemek istiyorum. Malumunuz olduğu üzere 31 Mart seçimlerine sayılı günler kaldı. Seçim için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürürken parti olarak yeni bir karar aldığımızı hemşerilerimizle paylaşmak istiyorum. Karar doğrultusunda 6 Şubat’ta kaybettiğimiz hemşerilerimize saygıdan ötürü seçime kadar müzikli propaganda çalışmalarını sonlandırdık. Öte yandan Belediye başkan adayımız Reşit Alkan’ın projeleri arasında yer alan 6 Şubat deprem şehitleri anıtını da ilçemize yapacağız. Memleketimiz AK Parti iktidarında hizmet çıtasını daha da yukarılara taşımaya devam edecektir" dedi. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor