AK Parti İl Başkanlığı Besni'de partililerle bir araya geldi

2024 yılında yapılacak yerel seçimler öncesi ilçe gezileri başlatan AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı Besni'de partililerle bir araya gelerek istişare etti.

SİYASET 19.11.2023 12:58:00 0
AK Parti İl Başkanlığı Besni

AK Parti Besni İlçe Teşkilatında düzenlenen istişare toplantısına Belediye Başkanı E. Mehmet Emre, AK Parti İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, İlçe Başkanvekili Ali Kaya ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Bulucu; “Bu seçimlerde de yine ana gündem maddemiz deprem ve depremzedelerimiz olacaktır. Bugün dünya üzerinde böyle büyük bir felaketi yaşayıp bu kadar kısa sürede yaraları saran bir ikinci ülke yoktur. Her zaman milletimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımıza yaren olmayı şeref sayan teşkilatlarımızın azmi ve gayretiyle mahalli idareler seçimlerinden zaferle çıkarak şehrimizi inşa ve ihya edeceğiz. En büyük gücümüz, yol arkadaşlığı yapmaktan onur duyduğumuz güçlü teşkilatlarımızdır. Hep birlikte yürüteceğimiz bu çalışmalarla 2024 Yerel seçimlerinden yine zaferle çıkacağımızdan eminim” diye konuştu.


Haber Kaynak : Mehmet Gültekin-Muhabir

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor