Ak Parti ilçe başkanı Murat Güner’den gazetemize ziyaret

.

SİYASET 3.12.2023 14:38:00 0
Ak Parti ilçe başkanı Murat Güner’den gazetemize ziyaret

Ak Parti Besni ilçe başkanlığına atanan Eczacı Murat Güner gazetemizi ziyaret etti. 2024 Mahalli idareler seçimleri öncesinde Besni Belediye başkan adaylığı için görevinden istifa eden İsmail Sümer’in yerine Genel Merkez tarafından asaleten ataması yapılan Eczacı Murat Güner, burada yaptığı açıklamada “Besni’de Tarafsız bir şekilde Sayın Cumhurbaşkanımızın temsilcisi olarak davamızın ‘şahıslar’ değil şahıslar nezdinde tecelli eden davamız olduğunu her defasında dile getireceğiz. Yakalayacağımız senkronize bir uyumla Ülkemize, Milletimize Besnimize en iyi hizmetleri ulaştıracağız. Gençliğimizin enerjisi ve bugüne kadar teşkilatlarda edindiğimiz tecrübe ile Besnimize hizmet etmek üzere aldığımız bu görevi layıkıyla yerine getirmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Sıkmadık el, çalmadık kapı, ulaşmadık kimse bırakmayacak ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Türkiye Yüzyılı'na yakışır bir Besni için tüm teşkilat mensuplarımız, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte durmaksızın çabalayacağız." dedi.

2024 yerel seçimleri arifesinde göreve gelmiş olmanın yüklediği sorumluluğun farkında olduğunu belirten Güner, "Besni'de 'AK Belediyecilik' devam edecek, yaptığımız projeler ve yapacağımız çalışmalarla Besnili hemşerilerimize hizmete devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. Gazetemiz sahibi Tarık Önder ise ziyaretlerinden dolayı Başkan Güner'e teşekkür ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Murat Güner kimdir?

İlk ve orta öğrenimini Besni'de tamamlayan Murat Güner, liseyi Adıyaman'da ve üniversiteyi ise Eskişehir'de tamamladı. 10 yılı aşkın süredir eczacılık yapan Murat Güner, AK Parti teşkilatlarında pek çok kademede görev aldı. Son olarak AK Parti Besni İlçe Başkanlığı yönetiminde yer alan Murat Güner 35 yaşında ve bekar.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor