AK Parti Teşkilatından ATSO’ya Ziyaret

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, AK Parti Adıyaman Belediye Başkan adayı Ziya Polat, İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu ve parti yönetiminden oluşan bir heyetle ATSO Başkanı Mehmet Torunoğlu’nu ziyaret ettİ.

GÜNDEM 2.02.2024 19:29:00 0
AK Parti Teşkilatından ATSO’ya Ziyaret

Ziyarette ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Aslan, Yönetim Kurulu üyeleri Bilal Delikanlı, Ahmet Genç, Halil Akgün ve meclis üyeleri Fehmi Yılmaz ve M. Fatih Coşkun hazır bulunurken ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torunoğlu, milletvekili Alkayış’a ülke ve Adıyaman ekonomisiyle ilgili sorunları aktardı.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası’nın kentin can damarı olduğuna dikkat çeken Milletvekili Av. Mustafa Alkayış; “ATSO Adıyaman’ımızın en önemli kurumlarından bir tanesi. İstihdam ve yatırımda şehrimizin kalbi. Bu vesileyle sayın başkanımızla zaten Adıyaman’la ilgili yatırımlarla ilgili diyalog halindeyiz. Sayın Başkanımızın talepleri var. Şehre ilişkin vizyonu var. Tabi 31 Mart’ta da yerel seçimler var. Süreç başladı. Adıyaman Belediye Başkan adayımız Ziya Polat, İl Başkanımız Emrah Bulucu, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan, Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe ve teşkilatımızla beraber bu kapsamda başkanımızın taleplerini, seçimden sonra Belediye başkan adayı Ziya Polat’la beraber şehre ilişkin vizyonunu ve beklentilerini dinlemeye geldik. Bu şehir hepimizin şehri. Dolayısıyla bu şehri kalkındıracak olan kadroda Odalarıyla, STK’larıyla, teşkilatıyla, valiliğimizle, Belediye Başkanlığımızla beraber bu şehri hep beraber ayağa kaldıracağız. O yüzden Ticaret ve Sanayi Odamızın beklentileri bizim için çok önemli. Ev sahipliğinden dolayı başkanıma teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan adayı Ziya Polat, seçilmesi halinde ATSO ile işbirliği içerisinde çalışacaklarını belirterek; “Ticaret ve Sanayi Odası şehrimizin en önemli STK’sı. Hem kapasitesi, hem gücü, Yönetim Kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte bu şehirde sözü dinlenen şehirle ilgili projeleri olan bir STK’mız. Bizde aday adaylığımız belli olduğu günden beri STK’ları geziyoruz. Bugünde hem istişare etmek ve kendimizi anlatmak için istişare ettik. İnşallah bundan sonra rabbim bize nasip eder milletimiz bu emaneti bize verirse bizim en büyük paydaşımız Ticaret ve Sanayi Odamız olacak. Şehrimizin ticareti, sanayisi aynı zamanda şehrimizin yeniden ayağa kalkması ve imarı, ihyası, sosyal donatıların yapılmasında onların işbirliğinden faydalanarak ortak paydamız olan şehrimizi birlikte ayağa kaldıracağız. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız hem genç hem dinamik. Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızda öyle. Bu şehirde üretim yapan katma değer üreten insanlar. Dolayısıyla tecrübelerini belediyemizin gücüyle birleştirip bu şehri yeniden ayağa kaldırıp imar ve ihya edip eski günlerimize kavuşmak için birlikte yol yürüyeceğimiz en önemli STK’dır. Başkanımız nezdinde Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Torunoğlu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yürüttükleri çalışmalar hakkında misafirlerini bilgilendirdi. Torunoğlu; “Nazik ziyaretiniz nedeniyle sizlere ve parti yönetimine teşekkür ediyorum. Milletvekillerimizle sürekli istişare halindeyiz. Desteklerini her zaman yanımızda görüyoruz. Bu ülke hepimizin. İş dünyası, siyasetçisi, atanmışı, seçilmişi hep birlikte el ele verdiğimiz zaman ülkenin temel meselelerine odaklandığımız zaman çözüm noktası arayabilir ve sonuca gidebiliriz”


Anahtar Kelimeler: ak parti atso

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor