AK PARTİ’DEN MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

AK Parti Besni Belediye Başkan adayı Reşit Alkan’ın seçim koordinasyon merkezi törenle açıldı. Atatürk Caddesi üzerindeki açılış vatandaşların yoğun ilgisiyle mitinge dönüştü.

SİYASET 9.03.2024 19:03:00 0
AK PARTİ’DEN MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

GÜNER: GERÇEK BELEDİYECİLİĞİ BESNİ HALKINA GÖSTERECEĞİZ

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala seçim koordinasyon merkezini açan AK Parti’nin açılışı adeta mitinge dönüştü. Atatürk Caddesi üzerindeki açılışa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedat Gürgen, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Hüseyin Özhan, İshak Şan ve Mustafa Alkayış, AK Parti İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, Besni İlçe Başkanı Murat Güner, gençlik ve kadın kolları, belediye başkan adayları ile çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kuranı Kerim tilaveti başlayan tören, AK Parti İlçe Başkanı Murat Güner’in açılış konuşmasıyla devam etti. Başkan Güner açıklamasında açılışa gelen tüm vatandaşlara teşekkür ederek; “Sayın cumhurbaşkanımızdan öğrendiğimiz gerçek belediyecilik düsturunu Besni halkına göstermek için elimizden geleni yapacağız. Bizim dışımızdan söylenen hiçbir mesnetsiz ithama cevap vermeyeceğiz, sığ polemiklere girmeyeceğiz. Bizler davamızın birer neferi olarak Besni halkına gerçek belediyeciliği gösterme zorunluluğumuz var. Bu seçimlerde kıymetli adayımız Reşit Alkan’ı kazandırmak için kapı kapı dolaşacak, düsturumuz olan gerçek belediyeciliği anlatarak inşallah 31 Mart sonrasında gerçek belediyeciliği Besni halkına göstereceğiz” şeklinde konuştu.

REŞİT ALKAN: BESNİ’MİZİN İNSANINA  HİZMETKAR OLMAK İÇİN ARANIZDAYIM

Başkan Güner’in konuşmasının ardından belediye ve il genel meclisi üyesi adayları vatandaşlara tanıtıldı.

Tanıtımın ardından konuşan Belediye Başkan adayı Reşit Alkan, Besni’nin bir evladı olarak Besni’nin sorunlarını bildiğini ifade etti. Hiçbir siyasi çatışmaya girmeden Besni’ye hizmet etme amacıyla yola çıktığını dile getiren Alkan; “Besni’nin öz evladı bir kardeşiniz olarak sizlerin gayretini, fedakârlığını ve çektiğiniz sıkıntıları bilen ve her zaman teşkilat varsa başarı vardır, istişare varsa rahmet vardır, ortak akıl varsa orada birlik ve beraberlik vardır şiarıyla hareket eden bir kardeşiniz, bir dostunuz olarak bulunmaktayım. 

Ben merkezci bir yaklaşımla değil çoğulculuk anlayışı içerisinde bulunan siyaset anlayışını ortaya koymak adına huzurlarınızdayız. Aynı havayı soluyan, aynı yolda yürüyen, komşuluk yapan, arkadaşlık ve dostluk ilişkisi kuran bizler kesinlikle siyasi çatışma içerisine girmeden, Merhum Muhsin başkanın da ifade ettiği gibi dostlarınızla siyasi çatışmaya girmeyin siyaset biter ama dostlarınızla baş başa kalırsınız düsturu ile hareket edip siyasetin değil dostlukların baki olduğuna, makamların değil gönüllerin yegane olduğuna, dünyanın değil ukbanın nihai olduğuna inananlar olarak huzurunuzdayım. Besni’mizin insanına hizmetkar olmak için aranızdayım” diye konuştu. 

“ENKAZ BAŞINDA SELFİE ÇEKME EDEBİYATI YAPMAK İÇİN DEĞİL, HİZMET SİYASETİNİ ORTAYA KOYMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Alkan şöyle devam etti; “Sabırlı olacağız, kardeşler seveceğiz sevileceğiz. Biz bu yola vallah düşmanlık için girmedik vallah sevmek için girdik billah sevmek için girdik. 

Sayın Bakanlarım, değerli Besnililer çeşitli vesilelerle belirttiğimiz ve her zamanda ifade edeceğimiz üzere neden ve niçin belediye başkanlığına aday olduğumuzu sizlere bu vesile ile açıklamak istiyorum

Siyaseti dar alandan çıkartıp, geniş halk kitlelerine mal etmek için, bireysel çıkar ve menfaatleri hakim kılmak için değil, Besni ve Besnilinin hakkını aramak için, küçük hesapların değil, büyük hedeflerin eri olmak için,  umutsuzluğun, çaresizliğin, çözümsüzlüğün bir parçası değil Besni’ye ümit olmak için, Enkaz başında selfie çekme edebiyatı yapmak için değil, hizmet siyasetini ortaya koymak için, güçlülerin hukukunu savunmak için değil, herkesin hukukunu korumak için, sesi çok çıkanların değil, sessiz yığınların sesi olmak için, zengin, fakir, kadın, erkek, genç, yaşlı demeden tüm Besnilileri Besni ortak paydasında bir araya getirmek için, sıkıntılar ve felaketler karşısında el avuç açan değil, Besni’nin hakkı olan hizmeti almak için, yıkıntıyla cesaretini kaybetmiş bir Besni’yi değil, maziden atiye güzel Besnimizi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü desteğiyle yeniden ihya ve  inşa etmek için bu yola çıktık” 

Alkan konuşmasını projelerinden bahsederken tamamlarken daha sonra AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat ve İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu bir selamlama konuşması yaparak açılışın hayırlı olması temennisinde bulundu.

ÖZHAN: BİRŞEY DEDİĞİM ZAMAN SONUNA KADAR ONU KOVALARIM

Bulucu’nun ardından konuşan AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan ise daha önce verdiği değişim sözünü tuttuğunu ifade ederek şunları söyledi; “Bir şey dediğim zaman sonuna kadar onu kovalarım. Ben size değişim için söz verdim ve komple değişim yaptık. Bütün hepsi Besni için olacak. Ben sizin uğrunuza çalışmaya devam edeceğim. Bu konuda huzurunuzda namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum. Tüm milletvekili arkadaşlarımızla beraber ana düsturumuzu önce üç noktada kurduk. Önce tarımsal alanda Adıyaman’ımızı belli bir noktaya getirmek oldu. Buna ilk başta şehrimizin batı tarafındaki yani Keysun ovasını sulayacak olan Çetintepe barajının sulama kanallarını inşallah bu dönem plan ve bütçe komisyonunda bütçeye eklettik. Bu işin temelini başlatan Sayın Ahmet Aydın beye teşekkür ediyorum. 

Bunun akabinde sanayi ikinci hamlemiz olacak. Organize Sanayi Bölgesini aktif hale getirip inşallah belediye başkanımızın da vizyonuyla burada sanayileşmeyi geliştirip işsiz bir tane genç bırakmayacağız. Bunlar benim sözüm yazın bir kenara, hesabını da sorabilirsiniz. 

Üçüncüsü ile turizm alanında olacak. Besni’mizin tüm turistik alanlarını inşallah bütün Türkiye’nin huzuruna çıkararak ilçemizi turizm kenti yapmayı planlıyoruz. Hepinize bu anlamlı günde bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyor Reşit Alkan kardeşimizi önce Allah’a sonra sizlere emanet ediyorum” 

AYDIN: BESNİ’NİN KAVGASINI BURADA DA VERDİK, ANKARA’DA DA VERDİK

Özhan’ın ardından AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Mustafa Alkayış ve İshak Şan ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedat Gürgen birer konuşma yaparak AK Parti iktidarının bugüne kadar ki hizmetlerinden bahsetti. Milletvekilleri ayrıca Besni’nin tüm projelerini de yakından takip ettiklerini dile getirerek projelerin hayata geçirilmesi noktasında gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Son olarak konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın ise Besni’ye özlemini dile getirerek konuşmasına başladı. Besni’nin bugüne kadar hep kendine hizmet edenlerden yana oy kullandığını aktaran Aydın, kendilerinin de Besni’ye hizmet etmek için yarıştığını söyledi.

Aydın konuşmasında şunları kaydetti; “Besni’ye hizmetin hep en iyisini getirmeye çalıştık. Onun için 130 kilometre öteden Erkenek İçme suyunu getirdik. Onun için Besni’ye bölgenin ilk millet bahçesini buraya açtık. Sağlıktan eğitime adaletten emniyete pek çok noktada yapılabilecek ne varsa, atılabilecek ne adım varsa hiçbir şeyden çekinmedik. Besni’nin kavgasını burada da verdik, Ankara’da da verdik. 

“REŞİT ALKAN’A DESTEK VEREREK BESNİ’Yİ YENİDEN AYAĞA KALDIRALIM”

Şundan emin olabilirsiniz Besni’nin arkasında güçlü bir kadro var. Çünkü buranın evladı gerçekten iş disiplini olan ve verdiği sözü tutan Hüseyin Özhan milletvekiliniz var. 

Hepimiz buradayız, hepimiz sizin hizmetkarınınız, hepimiz size hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu büyük bir yüktür. 6 Şubat depreminden sonra elbette ki çok ciddi sorunlarla karşılaştık. Kolay değil afet büyük ama bu afetin altından gerçek belediyecilikle, AK Belediyecilikle, Reşit kardeşimle çıkarız inşallah. 

Biz Besni ile hep gurur duyduk, inşallah gurur duymaya devam edeceğiz. Bizim meselemiz parti, şahıs, makam meselesi değil. Bizim meselemiz memleket meselesi, Besni meselesidir. Bu fırsatı kaçırmayalım istiyoruz. Şu 31 Mart’ta coşkulu ve güçlü bir şekilde destek vererek Besni’yi yeniden ayağa kaldıralım. Bakın 5 dönem milletvekilliği yaptım, Besni’yi çok iyi bilirim, Besni’de beni çok iyi bilir. Hep birlikte bu şehre hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşadık. Tekrar söylüyorum bu fırsatı kaçırmayalım 31 Mart’ta güçlü bir destekle Besni olarak yeniden yola devam edelim” dedi.

Konuşmaların ardından seçim koordinasyon merkezinin açılışı gerçekleştirildi. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor