AK Parti’nin merakla beklenen yeni yönetimi belli oldu

Ak Parti Besni İlçe Başkanlığında yaşanan görev değişimi sonrası merakla beklenen yeni yönetim kurulu açıklandı.

SİYASET 6.01.2024 10:51:00 0
AK Parti’nin merakla beklenen yeni yönetimi belli oldu

Önceki İlçe Başkanı İsmail Sümer’in belediye başkanlığı için görevinden ayrılmasının ardından boşalan göreve Eczacı Murat Güner getirilmişti. Daha sonrasında ise yeni yönetim kurulunun kimlerden oluşacağı merakla bekleniyordu. İlçe Başkanı Güner, parti binasında düzenlenen toplantıda yeni yönetim kurulunu açıkladı. Toplantıya Belediye Başkanı E. Mehmet Emre ve belediye başkan aday adayı İsmail Sümer de katıldı.

Toplantı sonunda açıklamada bulunan Başkan Murat Güner; “AK Partinin kuruluşundan bugüne dek teşkilatta görev alan kıymetli dava yol arkadaşlarıma hepsine ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim. AK Parti şahısların değil milletin partisi olacaktır. Halkımızla beraber Besni’mizi yeniden ihya edip kalkındıracağız.

Yeni dönem ilk yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Yönetimimizin ilçemize, milletimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor partinin kuruluşundan bu yana teşkilatta görev alan dava arkadaşlarımızın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Katılımlarından dolayı Belediye Başkanımız Eyyup Mehmet Emre’ye ve Önceki Dönem İlçe Başkanımız İsmail Sümer’e de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yeni Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu; 

Abuzer Çiçek, Abuzer Durmuş, Adem Doğan, Buket Şahin, Esra Çolak, Halil Ruhi Baba, İbrahim Kılınç, İlyas Timur, İsmail Ağar, Mehmet Doğan, Mehmet Zengi, Mehmet Korkulu, Mehmed Ali Kösen, Musa Yalçın, Müslüm Payam, Ömer Ertürk, Ömer Turan, Yusuf Önder, Yusuf Çalım.

Yönetim Kurulu yedek üyeler ise şöyle; 

Ahmet Yaman, Aydın Doğan, Bahattin Demir, Bekir Küpeli, Bekir Öztürkeri, Fatih Yılmaz, Gani Kahraman, Gökhan Korkmaz, Necmettin Çoşkun, Osman Şener


Anahtar Kelimeler: parti liste

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor