Akınspor lige katılmama kararı aldı

Geçtiğimiz sezon ligde iddialı bir şekilde yoluna devam eden ancak 6 Şubat depremiyle ağır yara alan Besni Akınspor bu sezon lige katılmama kararı aldı. Kararı açıklayan kulüp başkanı Mustafa Aktaş çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SPOR 21.11.2023 17:05:00 0
Akınspor lige katılmama kararı aldı

Geçtiğimiz sezon elde edilen başarılara dikkat çeken Başkan Aktaş depremin ardından ise ağır yaralar aldıklarını ve hala bunun üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

 Depremde Akınspor'un 3 futbolcusu ve genel kaptanını kaybetmenin acısını atlatamadıklarını söyleyen Aktaş, bu sezon ise lige katılmak istediklerini ancak yeterli desteği görmediklerini ifade etti.

Başkan Aktaş açıklamasında şunları kaydetti; “Kulübümüz geçen sezon iddialı bir takım oluşturarak ligde başarılı sonuçlar almış ve taraftarımıza şampiyonluk heyecanı yaşatmıştır. Malesef hepimizin yaşadığı deprem felaketi nedeniyle kulübümüz büyük yara almış ;kulüp binamız komple yıkılmış olup depremde 3 futbolcumuz ve genel kaptanımız vefat etmiştir.

Yeni sezona ne kadar katılmak istesek de üzerimizdeki bu acıyı atamadığımızdan ve dışardan gerekli olan maddi desteği alamadığımızdan dolayı kulübümüz 2023-2024 futbol sezonuna katılmama kararı almıştır.. Bu süreçte kulübümüzün ayakta kalması adına elimden gelen herşeyi yaptım. Malesef bu süreçte gerek spor camiasından gerekse de kurumlarımızdan hiçbir destek göremedim. Bizi yanlız bırakanların ve başka amaçları olanların spora faydalarının olmadığını hepimiz gördük.

Sosyal medyada klavye delikanlılığı yapanlara sesleniyorum buyrun masrafın yarısını ben vereyim gelin beraber bu işi yapalım, dışardan laf atmak çok kolay ama maddi destek konusunda icraata gelince herkes susuyor kimse elini cebine atmıyor.

Benim hiçbir zaman koltuk sevdam olmadı. Benim tek derdim takımımızın çok daha iyi yerlere gelmesi.Ama tek başıma da bir yere kadar. Açık çağrımdır.Başkanlığa talipli olacak bu görevi devralacak birisi varsa buyrun gelsin yapsın. Deprem felaketi öncesi geçen sezon kulübümüze destek veren herkese sonsuz teşekkür ederim”


Anahtar Kelimeler: Akınspor katılmama kararı

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor