Alkan: Birinci parti olarak ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum

AK Parti Besni İlçe Başkanlığı seçim gündemiyle partililerle bir araya gelerek istişarede bulundu.

SİYASET 25.02.2024 23:18:00 0
Alkan: Birinci parti olarak ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum

GÜNER: YEREL SEÇİMLERE HAZIRIZ, KARARLIYIZ


Seçime sayılı günler kala çalışmalarına hız veren AK Parti Besni İlçe Teşkilatı partililerle bir araya gelerek yapılan çalışmaları değerlendirdi. Parti binasında düzenlenen toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Murat Güner, Belediye Başkan adayı Reşit Alkan, Gençlik ve Kadın Kolları başkanlığı ile üyeler katıldı.
Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Murat Güner; “AK Parti kadroları olarak önümüzdeki ay yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Bu kapsamda bugünde partililerimizle bir araya gelerek sahadaki son durumu değerlendirdik. Partimizin her bir neferi seçim için özverili bir şekilde çalışıyor. Vatandaşlarımızın da partimize büyük bir teveccühü olduğunu gözlemliyoruz. Teşkilatımızın ve belediyelerimizin güçlü kadrolarıyla yerel seçimlere hazırız, kararlıyız. Allah’ın izniyle 31 Mart seçimlerinde AK Parti yine ilçemizde birinci parti olarak ipi göğüsleyecektir. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Toplantıya katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ALKAN: SEÇİMLER AK PARTİ ZAFERİYLE SONUÇLANACAKTIR


Değerli hemşerilerim, sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığımız açıklandığı günden bugüne sizin nezdinizde destek gösteren tüm hemşerilerimize öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Malumunuz seçimlere çok az bir süre kaldı. Besni’mizin geleceği için çalışmalarımıza her zamankinden daha fazla devam etmek zorundayız. Bu seçimde de ilçemizi yeniden AK Parti belediyeciliğiyle buluşturmak için ilçe başkanımızın da ifade ettiği gibi hazırız kararlıyız. Bu süreç içerisinde genciyle, yaşlısıyla hanım kardeşlerimizle sahada ki varlığımızı daha da hissettirerek 31 Mart seçimlerinde yine ilçemizin birinci partisi olarak ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum. Belediye encümen adaylarımız, il genel meclisi adaylarımız, ilçe başkanlığımız, gençlik ve kadın kollarımız ile siz kıymetli üyelerimizin gayretli çalışmaları sonucunda Allah’ın izniyle seçimler AK Parti zaferiyle sonuçlanacaktır. Rabbim çalışmalarımızda kolaylıklar birlik ve beraberliğimizi daim etsin” diye ifade etti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor