Ankara Besnililer Derneğinde Nevzat Emiroğlu dönemi

Ankara Besnililer Derneğinin yapılan olağan kongresinde tek liste ile girilen seçimde Başkanlığa Nevzat Emiroğlu getirildi.

GÜNDEM 6.11.2023 12:08:00 0
Ankara Besnililer Derneğinde  Nevzat Emiroğlu dönemi

Divan başkanlığını kurucu başkan İbrahim Taşkaynatan seçilirken divan katip üyeliklerini Ergün Kaplan ve Mehmet Dilsiz getirildiler.

Dernek eski Başkanlarından Av İbrahim Bircan'a başta derneğe mülk alımı olmak üzere katkılarından dolayı plketi Adıyaman eski valisi Halil Işık tarafından verildi. Nevzat Emiroğlu kongre sonrası yaptığı açıklamada yönetim kurulunun görev bölümü yaptığını buna göre Başkan yardımcılığına Mustafa Mutlu,saymanlığa Av. Muhammed Ali Tercan, Sekreterliğe Mahmut Dilsiz getirilirken Reşit Emre, Melda Emre ve Ali Sabancı yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacaklarını ifade etti. Derneklerin gurbette dost kapısı olduklarını dile getiren Emiroğlu bu kapıyı ardına kadar hemşehrilerimize açık tutmaya gayret edeceklerini.Ülkenin kalbi sayılan Ankara'da yolu düşen tüm hemşehrilerimizi derneğimizde ağırlamaktan şeref duyacaklarını sözlerine ekledi.

Nevzat Emiroğlu kimdir?

1958 yılında Besni'de doğdu.Dumlupınar ilk okulu Besni orta okulunu bitirdikten sonra Besni Lisesinde başlayan eğitimini Malatya ATATÜRK Lisesinde tamamladı .1979 Yılında Ankara’ya Yerleşti, Aynı  Yıl  “Eyüp Sabri Tuncer” Kolonyalarının  Küçükesat’ta Uzun Yıllar Toptan Parakende Bayiliğini Yaptı ,Daha Sora 25 Aralık 1995 Yılında Yapılan Erken Genel Seçim Sonrası Merhum  İstanbul Milletvekili Süleyman Arif Emre'nin Danışmanlığı ile başlayan TBMM hizmeti  20.12.2022 tarihinde emklilik ile sona erdi.Evli ve iki erkek çocuk Babası olan Nevzat Emiroğlu aynı zamanda Yeniden Refah Partisi MKYK üyesidir.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor