Arabası duvarın altında kalan vatandaş konuştu: Ya çocuklar olsaydı..!

Arabası duvarın altında kalan vatandaş konuştu: Ya çocuklar olsaydı..!

GÜNDEM 28.02.2024 13:56:00 0
Arabası duvarın altında kalan vatandaş  konuştu: Ya çocuklar olsaydı..!

15 Temmuz Şehitler Mahallesinde çöken istinat duvarının altında otomobili kalan İsmet Deniz binanın müteahhidine tepki gösterdi. binanın orta hasardan az hasarlıya çevrildiğini söyleyen Deniz; “İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı, ya o esnada çocuklar olsaydı bunun hesabını kim verebilir” dedi.

Önceki gün 15 Temmuz Şehitler Mahallesinde bulunan Baybaylar inşaata ait bir binanın istinat duvarı kayma sonucu çöktü. O esnada duvarın yanında park edilen iki araç büyük hasar gördü. Araçlardan birinin sahibi olan İsmet Deniz, yaşanan olay sonrası gazetemize açıklamalarda bulundu. 

Deniz açıklamasında; “Dünden beri mağdurum. Elde ayakta bir aracım vardı. Oda bu duvarın çökmesi sonucu perte ayrıldı. Yaşananlar sonrası ne binanın müteahhidi nede başka bir kimse arayıp sormadı. Durumu yetkili mercilere başvurarak aktardım. Benim mağduriyetimin yanı sıra başka bir konuya değinmek istiyorum. Biz bir deprem geçirdik. Baybaylar İnşaat tarafından yapılan bu bina depremde orta hasarlı iken sonradan az hasarlıya çevrildi. Ağabeyim de bu binada oturuyor. Yani bu duvarın çökmesi esnasında burada insanlarda olabilirdi. Depremde yeteri kadar canımızı kaybettik, birde bu şekilde kayıp verseydik bunun hesabını kim verebilirdi. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı” 


Anahtar Kelimeler: çökme duvar besni

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor