Araç muayenelerinde yeni uygulama

TÜVTÜRK, önemli bir değişiklikle milyonlarca araç sahibini etkileyen yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Artık araç sahiplerinin muayene için randevu almaksızın istasyonlara gitmeleri mümkün olmayacak.

GÜNDEM 15.03.2024 23:05:00 0
Araç muayenelerinde yeni uygulama

TÜVTÜRK istasyonları yeni bir uygulamayı devreye soktu. Milyonlarca araç sahibinin bilmesi gereken bu uygulama gereği, araç muayenesi için randevu almadan istasyonlara gidenler eli boş döndü.

TÜVTÜRK istasyonları, araç sahiplerinin bilmesi gereken bu yeni uygulama doğrultusunda randevusuz gelenleri geri çeviriyor. Eski uygulamaya son veren TÜVTÜRK, trafiğe kayıtlı araçların düzenli muayene sürecini sağlamak amacıyla randevulu muayene sistemine geçti.

Artık araç sahipleri, TÜVTÜRK'ün resmi internet sitesi üzerinden muayene randevusu oluşturarak araçlarının zorunlu muayenesini yaptırabilecekler. Ancak randevu almayanlar muayene işlemlerini gerçekleştiremeyecekler.

Muayene randevusu almak için araç sahiplerinin TÜVTÜRK'ün resmi internet sitesini ziyaret ederek gezici istasyonların bulunduğu il ve ilçeleri öğrenmeleri gerekiyor. Sonrasında uygun buldukları tarihlerde randevularını oluşturarak araçlarını muayene için istasyonlara getirebilecekler.

Kaynak: İleri Gazetesi


Anahtar Kelimeler: araç muayenelerinde yeni uygulama

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor