ARSLAN: BESNİ’DE HİÇBİR PARTİYLE İTTİFAKTA OLMAYACAĞIZ..!

MHP Besni İlçe Başkanı Hamdi Arslan Besni’de kendi adayları ile seçime gireceklerini belirterek; “Besni’ de herhangi bir Cumhur İttifakı ortağı ile bir anlaşma yada ittifak yapılmayacaktır” dedi.

SİYASET 20.02.2024 18:22:00 0
ARSLAN: BESNİ’DE HİÇBİR PARTİYLE  İTTİFAKTA OLMAYACAĞIZ..!

ADIYAMAN’DA CUMHUR İTTİFAKI ADAYI DESTEKLENECEK

Seçime sayılı günler kala Milliyetçi Hareket Partisi Besni ilçe başkanlığından “ittifak” açıklaması geldi. İlçe Başkanı Hamdi Arslan tarafından yapılan yazılı açıklamada; “31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerine sayılı günler kaldı. Öncelikle seçimlerin ilçemize, bölgemize ve bütün ülkemize hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz. Malumunuz olduğu üzere partiler arası ittifaklar devam etmektedir. Biz, Cumhur İttifakının bir ortağı Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Ak Parti genel merkeziyle yürütülen çalışmalar sonucunda ittifak yapılması kararı alınan ve ilan edilen bölgelerde tek aday ile seçimlere gireceğiz. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin talimatları ile ilimiz Adıyaman ve ilçelerinde belirlenen seçim ittifakı şöyledir; Adıyaman merkezde Cumhur ittifakı olarak AK parti listesinden seçime girecek olan Sn. Ziya Polat'ı Cumhur İttifakı adayı olarak bütün imkanlarımız ile desteklenecektir” dedi.

“SEÇİME KENDİ ADAYIMIZLA GİRECEĞİZ”

Başkan Arslan şöyle devam etti; “Adıyaman’ın bütün ilçe ve beldelerinde Milliyetçi Hareket Partisi kendi adayı ve listesi ile seçim çalışmalarını yapacak, belediye meclis üyesi ve il genel meclis üyesi adaylarımız ile seçimlere girecektir. Bu kapsamda Sayın Genel Başkanımızın talimatları ile  MHP Besni İlçe Başkanlığı olarak; bölgemizde yaşadığımız asrın felaketinin izlerini silmeyi öncelikli hedef tutarak ve ilçemizin sıkıntılarını çözmek anlamında elimizi taşın altına koymak için Belediye seçimlerine kendi adayımız olan Mustafa Altın beyefendi ile  girme kararı almış bulunmaktayız. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerine MHP olarak tek başımıza girecek olup, Besni’ de herhangi bir Cumhur İttifakı ortağı ile bir anlaşma yada ittifak yapılmayacaktır. Şartlar neyi gerektirirse gerektirsin, seçim süreci boyunca hiçbir adayın yıpranmaması için, seçmenlerin iradesini yanıltıcı haberlere itibar edilmemesi için, herkesin aklındaki "İttifak yapılacak mı?" sorusunu aydınlatmak için bu açıklamayı basın aracılığı ile kamuoyuyla paylaşıyoruz.  Sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde bir seçim havası geçirmemizi diliyor. Milliyetçi Hareket Partisi’ne desteklerinizi bekliyoruz


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor