ATANAMAYAN UZMANLAR DERNEĞİ MECLİS GÖRÜŞMELERİNE DEVAM EDİYOR

Uzman çavuşların, kamu kurum ve kuruluşlarının boş memur kadrolarına atanma hakkı bulunuyor. Atanamayan Uzman Çavuşlar Derneği, bu mağduriyetin giderilmesi için uzun süredir meclis çalışmalarını sürdürüyor.

BÖLGE HABERLERİ 23.01.2024 20:29:00 0
ATANAMAYAN UZMANLAR DERNEĞİ MECLİS GÖRÜŞMELERİNE DEVAM EDİYOR

Eski uzman çavuşların mağduriyetlerinin giderilmesi adına uzun süredir meclis çalışmalarını sürdüren Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Genel başkanı Mustafa Gündeşli ve Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti Milletvekilleri Mehmet Ali Çelebi, Erol Keleş, Ali Kıratlı, Ümmü Gülşen Öztürk, MHP Milletvekilleri Fevzi Zırhlıoğlu, Musa Küçük ve MHP MYK Üyesi Turan Şahin ile Yeniden Refah Partisi Milletvekili Ali Yüksel’i ziyaret ederek görüşmeler gerçekleştirdi. 

Oldukça olumlu geçen ziyarette milletvekilleri mağduriyetlerin giderilmesi noktasında destek olacaklarını dile getirirken Dernek Genel Başkanı Mustafa Gündeşli ise; “Haklı mücadelemizde sesimizi duyan, bizlere değerli vakitlerini ayırıp bizlerden desteğini esirgemeyen Mehmet Ali Çelebi, Erol Keleş, Ali Kıratlı, Ümmü Gülşen Öztürk Fevzi Zırhlığlu, Turan Şahin, Musa Küçük , Ali Yüksel Vekillerimize desteklerinden dolayı Eski uzman çavuşlar ve aileleri adına binlerce kez teşekkür ederiz. Minneti bir borç biliriz” dedi.

Atanamayan Uzman Çavuşlar Derneği, 2016 yılından önce göreve başlayan ve kendi isteği ile görevinden ayrılan uzman çavuşların haklarının verilmesi için mücadele ediyor. Ancak, kamu kurum ve kuruluşları, eski uzman çavuşların atanma taleplerine olumsuz yanıt veriyor. Vekillerin sorunun çözümü için çalışma başlatması, eski uzman çavuşların mağduriyetinin giderilmesi açısından önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.


Anahtar Kelimeler: uzman çavuş atama

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor