“BABAMIZIN İLKELERİ VE IŞIĞINDA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Erdemoğlu lojman inşaatlarına da başladı

GÜNDEM 2.01.2024 12:59:00 0
“BABAMIZIN İLKELERİ VE IŞIĞINDA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Adıyaman merkezde daha önce üç önemli projeye imza atan Erdemoğlu Holding son olarak Adıyaman Üniversitesi’ne kazandıracağı 56 dairelik lojmanın inşaatına başladı. Konuyla ilgili konuşan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Erdemoğlu; “Babamız Mehmet Erdemoğlu’nun ilkeleri ve ışığında yürümeye devam edecek, insanımıza, devletimize ve bayrağımıza daima sahip çıkacağız” dedi.

SÖZ VERDİĞİ PROJELERİ BİR BİR HAYATA GEÇİRİYORLAR

Yarattıkları istihdam olanaklarıyla ülke ekonomisine verdikleri katkının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ve hayır işlerine de büyük önem veren hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Ailesi, Adıyaman’a desteklerini sürdürüyor. Adıyaman merkeze daha önce 24 derslikli Mehmet Erdemoğlu İlkokulu, 6 derslikli Servi Erdemoğlu Anaokulu ve Taziye Evi kazandıran Erdemoğlu Holding son olarak Adıyaman Üniversitesi için açıkladığı 56 Adet Lojmanın inşaatına da başladı.

Konuyla ilgili gazetecilere açıklamada bulunan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu; “Erdemoğlu Holding olarak inandığımız en önemli şeylerin başında ‘değerlerimiz’ geliyor. Bu sorumluluk bilinci ile ülkemizin dört bir yanına, Gaziantep’e, Adıyaman ve Besni ilçemize önemli yatırım ve projeler gerçekleştirmekteyiz. Bunun yanı sıra sosyal sorumluluk projelerimizi de bir bir hayata geçiriyoruz. Babamız Merhum Mehmet Erdemoğlu’nun çizdiği bu yolda güzel ülkemizin geleceğine daha güçlü yatırımlarla devam ediyoruz” dedi.

EĞİTİMDEN SAĞLIĞA, SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNDEN HAYIR İŞLERİNE KADAR ÇOK SAYIDA HİZMETİ VATANDAŞLA BULUŞTURUYORLAR

Erdemoğlu şöyle devam etti; “Bugüne kadar, hizmete açtığımız okullar, camiler, kreşler, köprüler, fakülte, sağlık ocakları, yurtlar, taziye evleri, spor kompleksleri ve daha birçok hayır işlerine yeni halkalar eklemeye devam ediyoruz.
Besni’de yapılacak bin konutun yanı sıra, huzurevi, jandarma ve emniyet lojmanları için proje çalışmaları başladı. Önümüzdeki günlerde imzalanacak protokolün ardından inşaat çalışmalarına başlayacağız. Besni Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası otopark alanı hafriyatı ve çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık 6 Milyon TL tutarındaki çalışmalar yakın zamanda tamamlanacak.
Ayrıca, Besni Ali Erdemoğlu Meslek Yüksek Okulu ve 28 lojman inşaatı devam ediyor. Meslek Yüksek Okulumuz programda herhangi bir aksaklık olmadığı takdirde 2024-2025 eğitim ve öğretim yılında eğitime başlayacak”

“BABAMIZIN İLKELERİ VE IŞIĞINDA YÜRÜMEYECE DEVAM EDECEĞİZ”

Hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu açıklamalarını şöyle tamamladı; “Adıyaman merkezde de önemli projeleri birer bire hayata geçiriyoruz. 600 metrekare alana sahip kadın ve erkek olmak üzere iki bölünden oluşan taziye evini Adıyaman’a kazandırmıştık. Akabinde, zemin+3 Kattan oluşan 24 derslikli Mehmet Erdemoğlu ilkokulunun inşaatı devam ediyor. Okulumuzu 2024-2025 Eğitim öğretim yılına yetiştirmeyi planlıyoruz. Zemin +1 kattan oluşan 6 derslikli Servi Erdemoğlu Anaokulu inşaatı da devam ediyor. Bu okulumuzu da 2024-2025 Eğitim öğretim yılına yetiştirmeyi planlıyoruz. Son olarak ta Adıyaman Üniversitesi için 56 adet lojman inşaatına başladı. Ali ve İbrahim Erdemoğlu ismi ile 2 bloktan oluşacak lojmanların yapımına başladık.
Lojmanlar, her blok Bodrum + Zemin + 6 kat olacak şekilde projelendirildi. Her katta dört daire bir blokta 28 daire olacak. ‘ Blokta toplam 56 daire olacak. Daireler 3+1 ve 176 metrekare brüt, 146 metrekare net alana sahip olacak. Babamız Mehmet Erdemoğlu’nun ilkeleri ve ışığında yürümeye devam edecek, insanımıza, devletimize ve bayrağımıza daima sahip çıkacağız”


Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: erdemoğlu haber

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor