BAŞKAN ADAYI CANPOLAT’TAN ‘ÖNSEÇİM’ VURGUSU

.

SİYASET 18.08.2023 09:20:00 0
BAŞKAN ADAYI CANPOLAT’TAN  ‘ÖNSEÇİM’ VURGUSU

Yarın yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Besni İlçe Kongresinde başkan adayı olan Seydi Canpolat, kongreyle ilgili gazetemize konuştu. Açıklamalarında önseçim vurgusu yapan Canpolat; “Ben seçilirsem yaklaşan mahalli seçimlerde belediye başkan, belediye encümeni ve il genel meclisi üyelerinin seçimini tüm parti üyelerinin katıldığı önseçimle belirleyeceğim” dedi.

“BU PARTİ BİZİM YUVAMIZ”

Türkiye genelinde ilçe kongrelerini gerçekleştirmeye başlayan Cumhuriyet Halk Partisinde Besni İlçe kongresi yarın yapılıyor. Kongrede başkan adayı olan Seydi Canpolat gazetemizi ziyaret ederek tüm Besnilileri kongreye davet etti.

Öte yandan kongre ve adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Canpolat; “Değerli Cumhuriyet Halk Partililer, Cumartesi saat 13:00’da ilçe kongremiz var. Tüm parti üyelerimizi kongremize bekliyoruz. Kongrede kim seçilirse seçilsin partimize  hayırlı olsun diyorum. Bu kongrede ben, yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte  ilçe yönetimine adayız. Ben partimin çaycılığını da yaptım gerektiğinde şoförlüğünü de yaptım gün geldi partimin bayraklarını da caddelere astım. Eşimde kadın kolları başkanı olarak yıllarca çalıştı. Bu parti bizim yuvamız. Değerli partililerim partinin neresinde otur derlerse de orada oturacağım partimin başarısı için bugüne kadar çalıştım bundan sonrada çalışacağım” diye konuştu.

“BEN HİÇBİR ŞAHSIN ADAMI DEĞİLİM, OLMAYACAĞIM” 

Başkan seçilmesi halinde önümüzdeki yerel seçimlerde belediye başkanı, encümenleri ve il genel meclisi üyelerini önseçimle belirleyeceklerini ifade eden Canpolat; “Bugün bu kongrede yıllarca başka partilerde kendisine ikbal arayanların ilçe başkanı olmasını içime sindiremedim ve aday oldum. Bu görevi benden daha iyi yapacak birisi çıkarsa adaylıktan çekilip o arkadaşımızı destekleyeceğimi gittiğim her yerde söyledim. Ben seçilirsem yaklaşan mahalli seçimlerde belediye başkan, belediye encümeni ve il genel meclisi üyelerinin seçimini tüm parti üyelerinin katıldığı önseçimle belirleyeceğim. Partililerime bu sözü veriyorum. Ben hiçbir şahsın adamı değilim olmayacağım. Hiçbir adaya seni belediye başkan adayı yapacağım diye de söz vermedim. Tepeden gelen adaylar partide huzursuzluğa yol açıyor. Partililerimiz demokratik yolla gelen adayı benimseyecektir. Bu şekilde olursa emek veren insanlar halkta karşılık buldularsa emeklerinin karşılığını alacaklardır. Partililerime ikinci sözüm partiyi sürekli açık tutacağım. Gençlerin önünü açacağım. Bir sonraki seçimde görevi gençlere bırakacak ve ayrılacağım” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor