Başkan Doğan: 'Adım Adım Adıyaman'ı Geziyor, 31 Mart'ta Zaferi Hedefliyoruz'

Adıyaman - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan ve ekibi, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik yoğun bir kampanya süreci yürütüyor.

SİYASET 4.03.2024 14:04:00 0
Başkan Doğan:

Türkiye'yi kucaklayan bir anlayışla yola çıkan CHP Adıyaman teşkilatı, Kömür Beldesi'nde partinin belediye başkan adayı Hasari Talaş'ın seçim bürosunun açılışına katıldı. Doğan, etkinliğe katılan tüm hemşehrilerine teşekkürlerini iletti.

Adıyaman'ın her köşesine ulaşmayı hedefleyen Doğan ve ekibi, Kuşakkaya köyünde yerel halkla bir araya geldi. "Yerel seçimler sürecinde birleşerek kazanacağız" diyen Doğan, Oluklu, Akçalı, Düzağaç, Ahmet Hoca, Çamyurdu, Karaağaç ve Yazıbaşı köylerini de il genel meclis üyeleri Nusret Söylemez, Sabri Doğan ve partililer ile birlikte ziyaret etti. Doğan, tüm ziyaretlerde halkın yoğun ilgisi ve destekleriyle karşılandıklarını belirtti.

Kuştepe, Hasancık ve Sarıharman köylerine de durmadan, duraksamadan devam eden ziyaretlerde, il genel meclis üyesi adayı İmam Bekçi ve partili arkadaşlarla birlikte halkla buluşuldu. Börgenek, Yayladamı, Çamgazi, Elmacık, Ekinci, Yeşilova, Elmacık ve Battalhöyük köylerinde de il genel meclis üyesi adayı Nusret Söylemez ile birlikte gerçekleştirilen ziyaretler, bölgedeki CHP'nin güçlü varlığını gösterdi.

Kızılcapınar, Terman ve Karahöyük köyleri de dahil olmak üzere, köy toplantılarına devam eden Doğan, "Her bir köyümüz, her bir mahallemiz bizim için kıymetli. Adım adım Adıyaman'ı geziyor, vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. 31 Mart seçimlerinde Adıyaman'da zaferi hedefliyoruz. Bizim yolumuz, halka hizmet yolu" dedi.

CHP Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen bu ziyaretlerin, partinin Adıyaman genelinde güçlü bir dayanışma ve birlik içinde olduğunun göstergesi olduğunu vurguladı. Doğan ve ekibi, Adıyaman'ı kucaklamaya ve 31 Mart seçimlerinde zaferle çıkmaya kararlı.

 

 

 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: chp seçim adıyaman

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor