BAŞKAN DOĞAN: DAHA GÜÇLÜ ADIYAMAN İÇİN BİR VE BERABER OLMALIYIZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan “Kuşakkaya, Oluklu, Ahmet Hoca, Akçalı, Düzağaç, Yazıbaşı,Karaağaç, Çamyurdu köylerini ziyaret etti.

GÜNDEM 28.02.2024 16:03:00 0
BAŞKAN DOĞAN: DAHA GÜÇLÜ ADIYAMAN İÇİN BİR VE BERABER OLMALIYIZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, bir dizi köy ziyaretleri çerçevesinde düzenlenen buluşmada yerel seçimlerde birleşmenin ve beraberliğin kazandıracağını vurguladı. Doğan:" Köylerde hemşehrilerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Yerel seçimlerde birlik içinde hareket ederek, Adıyaman’ımıza layık hizmetleri getireceğimizden eminiz," dedi.

Doğan, seçim sürecinde vatandaşların desteğinin önemine değinerek, "Tüm Adıyamanlılar olarak birleşme zamanı geldi. Halkımızın desteğiyle seçimlerde büyük bir başarı elde edeceğimize inanıyorum," ifadelerini kullandı. 

CHP İl Başkanı Engin Doğan, yerel seçimlerde vatandaşların beklentilerini karşılayacak projeler ve adaylarla yola çıktıklarını belirtti. Doğan ve CHP ekibi, Adıyaman'da köy köy, mahalle mahalle gezip, her bir vatandaşın sesine kulak vererek, yerel yönetimlerde değişim ve gelişimi hedeflediklerini dile getirdi


Anahtar Kelimeler: chp ziyaretler

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor