BAŞKAN EMRE ANKARA’DAN YİNE ELİ BOŞ DÖNMEDİ

Özellikle Ankara ziyaretleri ile Besni Belediyesi’ne birçok hizmetin gelmesini sağlayan Besni Belediye Başkanı E.Mehmet Emre, bu kez ilçenin önemli ihtiyaçlarından bir diğeri olan çöp kamyonunu ilçeye kazandırdı.

GÜNDEM 21.12.2023 19:46:00 0
BAŞKAN EMRE ANKARA’DAN YİNE ELİ BOŞ DÖNMEDİ

Gerek Ankara temasları, gerekse diğer illerle yapılan temaslar sonucunda ilçenin birçok ihtiyacını gidermek için çaba sarf eden Başkan Emre, geçtiğimiz aylarda bir adet vidanjör ile itfaiye aracının yanı sıra bir adet çöp kamyonunu da belediyenin araç filosuna ekledi.

Yaptığı görüşmeler neticesinde istihdam ve hizmet alanında başarılı projelere imza atan Başkan Emre, “Şehrimize hizmet etme aşkıyla 5 yıldır elimizden geleni yaparak, Allah’ın izni ile birçok projeyi hayata geçirdik. İnşallah, bundan sonrada yapacağımız hizmetlerle ilçemizi daha da yaşanabilir bir şehir haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından sağlanan destekle, şehrimize hibe edilen yeni temizlik aracı belediyemize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.


Haber Kaynak : Mehmet Gültekin-Muhabir
Anahtar Kelimeler: başkan emre besni belediyesi

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor