Başkan Emre’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.

GÜNDEM 10.01.2024 15:12:00 0
Başkan Emre’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Gazetecilerin toplumdaki olayların tarafsız ve objektif aktarılması noktasında önemli bir görev yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Emre, şu ifadelere yer verdi: “Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan ve aynı zamanda kamuoyunun vicdanını da temsil eden basın mensuplarımız; zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir.

İletişim ve etkileşimin zirve noktasını yaşadığı günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Bu önemli misyonu yerine getirmek için birçoğu zor olmak üzere her türlü şartta görevlerini yerine getiren gazetecilerimiz, mesai saati gözetmeksizin vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için fedakârca çalışmaktadırlar.

Kamuoyunu bilgilendirmek maksadıyla her şart altında görevini yapmaya çalışan gazeteci arkadaşlarımızın özverileri, bütün takdirlerin üzerindedir. Ülkemizin, Adıyamanımızın ve Besnimizin tanıtımı ve kamuoyunu bilgilendirme noktasında yoğun gayret sarfeden gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, işlerinde kolaylık, görevlerinde başarılar dilerim.”


Haber Kaynak : Murat Orhan-Muhabir
Anahtar Kelimeler: 10 ocak gazeteciler

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor