Başkan Esen: Besni’mizin otopark ihtiyacı acil bir ihtiyaçtır

Büyük Birlik Partisi Besni İlçe Başkanı İbrahim Halil Esen, Atatürk Caddesi başta olmak üzere şehirdeki trafik sorunu üzerine açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 28.11.2023 16:57:00 0
Başkan Esen: Besni’mizin otopark ihtiyacı acil bir ihtiyaçtır

Başkan Esen açıklamasında; “İlçemizde depremden sonra trafikte ve araç parklarında sorunlar çok fazla şekilde artmıştır. Şehir içi merkezde trafik ışıklarının aktif olmaması, özellikle PTT kavşağı olan yerde kontrolsüz geçişlerin olması, hatta bazen maddi hasarlı kazalara yol açmaya kadar gelmiş vaziyette. İlçe Emniyet Trafik şubesinin Atatürk Caddesi üzerindeki araçlara 20 dakika müsaade ile park yapılabileceği, 20 dakikadan sonra gerekli cezai işlem ve çekici ile aracın çekilmesi kuralı ile, özellikle ara caddelere iki yönlü araç parkı yapılması o caddelerde bir aracın rahat geçişini engelmeye başlamıştır. Allah göstermesin yoğun park olarak kullanılan caddelerde herhangi bir Acil durumda acil müdahale ekipleri rahat bir şekilde ilerleyemeyeceği bir gerçektir. 

Besni şehir merkezinde depremde ağır hasar alıp yıkılan Milli Eğitim binası, PTT binası, çay bahçesi olarak bildiğimiz parkın alt tarafı velhasıl depremden sonra yıkılan bu yerler gelişigüzel şekilde park yerine çevrilmiş durumda. Depremden sonra Besni ilçemizde trafik yoğunluğu ve araç sayısında artış olması bir gerçektir. Bu nedenle şehir içinde ve 15 Temmuz Mahallesinin orada kurulan trafik ışıklarının bir an önce aktif hale dönmesi, özellikle Atatürk caddesindeki park sorunu için uygun bir alanın açık otopark olarak açılması ile Atatürk caddemize nefes olacaktır” dedi.


Haber Kaynak : Murat Orhan-Muhabir

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor