BAŞKAN GÜNER: HASTANEDEKİ DOKTOR SAYIMIZI ARTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti İlçe Başkanı Murat Güner 115. Dönem Devlet Hizmet Yükümlüğü kurası kapsamında Besni Devlet Hastanesine yapılan uzman doktor atamaları ile ilgili değerlendirmede bulundu.

GÜNDEM 23.02.2024 23:45:00 0
BAŞKAN GÜNER: HASTANEDEKİ DOKTOR  SAYIMIZI ARTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Sağlık Bakanlığı 115. Dönem Devlet Hizmet Yükümlüğü kurası kapsamında münhal doktor kadrosu atamaları kapsamında Besni’ye 4 yeni uzman doktor ataması yapıldı. Besni İlçe Sağlık Müdürlüğü, Enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji uzmanı, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı ile bir radyoloji uzmanı olmak üzere toplamda 4 branşta doktor ataması gerçekleşti.

Atamaları değerlendiren AK Parti İlçe Başkanı Murat Güner, doktor sayısını artırmaya devam edeceklerini vurguladı.

Başkan Güner değerlendirmesinde şunları kaydetti; “Hastanemizin C Rol Grubundan B  Rol Grubuna yükselmesi, MR cihazının da hizmete girmesi ve depremin yıkıcı etkisini hızlıca üzerinden atarak, sadece Besni’ye değil çevre ilçelere de hizmet veren bir hastane olması önemli bir başarıdır. Bununla birlikte hastanemiz bünyesindeki uzman doktor sayısının da artırılması için çalışmalara devam ediyoruz. Son olarak sağlık bakanlığımız tarafından gerçekleştirilen 115. Dönem Devlet Hizmet Yükümlüğü kurası ile ilçemize dört yeni uzman doktor ataması gerçekleşti. Hastanemizin bölgeye hitap eden bir sağlık merkezi haline gelmesi için gayret göstereceğiz. İlçemize atamaları yapılan sağlık personeli arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor