BAŞKAN GÜNER: VATANDAŞLARIMIZIN EN İYİ HİZMETE ULAŞMASI İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti İl Genel Meclisi adaylarından gazetemize ziyaret

SİYASET 23.02.2024 12:15:00 0
BAŞKAN GÜNER: VATANDAŞLARIMIZIN EN İYİ  HİZMETE ULAŞMASI İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti İlçe Başkanı Murat Güner il genel meclisi üyesi adayları ile birlikte gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Güner, vatandaşların en iyi hizmete ulaşması noktasında çok çalışacaklarını ifade ederek il genel meclisi adaylarının hayırlı olması temennisinde bulundu.

31 Mart seçimleri için il genel meclis üyesi adaylarını açıklayan AK Parti de İlçe Başkanı Murat Güner ve beraberindeki adaylar gazetemizi ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette adaylar köylerdeki vatandaşların en iyi hizmetlere ulaşabilmesi için var gücüyle çalışacaklarının altını çizdi. 

Daha sonrasında açıklamada bulunan İlçe Başkanı Murat Güner; “Öncelikle geçmiş dönem il genel meclisi üyelerimiz Aydın Arslan, Halil Çiçek ve Ramazan Durmuş’a bugüne kadar gösterdikleri gayret ve özverili çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum.

Bu dönem ise aramıza yeni katılan aday arkadaşlarımızla birlikte çok çalışarak hizmet çıtamızı daha da yukarılara çıkaracağız. Sayın cumhurbaşkanımızın önderliğinde milletvekillerimizin de destekleriyle il genel meclisi üyelerimiz köylerimizdeki vatandaşların sorunlarının çözümü ve en iyi hizmetlere ulaşabilmesi için var gücümüzle çalışacağız. 

Ak parti iktidarı olarak bugüne kadar sayısız hizmeti kırsal kesimdeki vatandaşlarımıza ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdi de Türkiye yüzyılında bayrağı devralan yeni yol arkadaşlarımızla bu hizmetleri daha da artırarak köylerimizin yaşanılabilirlik seviyesini daha yukarılara taşıyacağız. Bu kapsamda 31 Mart seçimlerinde partimizden aday olan Mehmet Kılınç, Hicabi Zengin, Haci Ali Öztekin, Abdullah Mete ve Mustafa Yıldırım’ın bu görevi layıkıyla yerine getireceklerine olan inancım tamdır. Hep birlikte hareket ederek, tüm sorunlarda omuz omuza çalışarak AK Parti iktidarını Türkiye yüzyılında taçlandıracağız. Tekrardan geçmiş dönem meclis üyelerimize teşekkür ederken seçimlerin ilimize ve ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi. 


Anahtar Kelimeler: akparti ziyaret

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor