Başkan İşitmen Eğitim Bayramının ekonomik katkısına dikkat çekti

.

GÜNDEM 3.10.2023 12:26:00 0
Başkan İşitmen Eğitim Bayramının  ekonomik katkısına dikkat çekti

Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen, Besni Eğitim Bayramının ilçe ekonomisine verdiği katkıdan bahsetti. İşitmen açıklamasında; “25. Yıldan bu yana gururla kutladığımız Besni Eğitim Bayramımız, esnaflarımıza da ciddi ekonomik katkı sağlıyor. Bu bağlamda tüm esnaf ve vatandaşlarımızı eğitim bayramına bekliyoruz” dedi.

ŞEHİR DIŞINDAN GELENLER ALIŞVERİŞLERİNİ BESNİ’DEN YAPIYOR

Bu yıl 25.’si kutlanacak olan Besni Eğitim Bayramı ile ilgili değerlendirmede bulunan Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen eğitim bayramının ekonomik katkısına dikkat çekti. Şehir dışından gelerek bayram süresi boyunca Besni’de konaklayıp alışverişlerini ilçe esnafından yapan Besnililerin esnaflara katkı verdiğini aktaran İşitmen; “24 yıldır gururla kutladığımız Besni Eğitim Bayramının bu yıl 25.’si için bir araya geleceğiz. 5-8 Ekim tarihleri arasında kutlanacak olan bayramda birbirinden değerli konuklar ve içeriklerle dolu dolu bir bayram olacağı düşüncesindeyim. 
Bunun yanı sıra ilçenin bir oda başkanı olarak eğitim bayramımızın ilçemize verdiği ekonomik katkıdan bahsetmek istiyorum. Çeyrek asırdır kutladığımız bayram süresi boyunca çeşitli illerden gelen hemşerilerimizi ilçemizde misafir ediyoruz. Tabi bu süre boyunca onlarda alışverişlerini ilçemiz esnaflarından yapıyorlar. Yöresel ürünlerden yöresel yemek malzemelerine kadar her türlü ihtiyaçlarını yerel esnafımızdan yapan hemşerilerimiz Besni’ye ayrı bir katma değer sağlıyor. Bu bağlamda alışverişlerini Besni’den yaparak destek sağlayan hemşerilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HEP BİRLİKTE DOLU DOLU KUTLAYALIM

Başkan İşitmen açıklamalarına şöyle devam etti; “Besni Kaymakamlığı, Besni Belediyesi ve Besni Eğitim Vakfı tarafından organize edilen eğitim bayramına bu yıl ilçemizin her köşesinde bir izleri olan hayırsever Erdemoğlu Ailesi bünyesindeki Mehmet Erdemoğlu Vakfı da dahil edildi. Bu kararın bayrama etkisinin büyük olacağını düşünüyorum. Onların da destekleriyle daha da coşku kazanacak bayram da her kesimden tüm hemşerilerimizle bir araya gelmek istiyoruz. Önemli içerikler ve değerli konukların olacağı bayram ilçemizin gelişmesine, özellikle depremin ardından yeniden ayağa kalkmasına öncülük edecektir. Bayram içerisinde yer alan Besni’nin kalkınması çalıştayında sorunları ve çözüm önerilerini masaya yatırarak bu düşünceyi eyleme dönüştürmüş olacağız. Malum olduğu üzere büyük deprem felaketi nedeniyle bu yıl konser etkinliği bayram programına dahil edilmedi. Kayıplarımıza saygıdan dolayı bu kararın alınması onun yerine ise deprem şehitlerimizi anacağımız mevlit programı olacak. Deprem nedeniyle hayatını kaybeden tüm hemşerilerimize Allah’tan rahmet, kalanlara sabır diliyorum. 25. Eğitim bayramına da tüm hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor