Belediye Başkan adayı Seyhan’dan gazetemize ziyaret

Büyük Birlik Partisi Besni Belediye Başkan adayı Mehmet Seyhan, gazetemize ziyarette bulundu.

SİYASET 12.01.2024 11:09:00 0
Belediye Başkan adayı Seyhan’dan gazetemize ziyaret

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Büyük Birlik Partisinin Besni Belediye Başkan adayı olan Mehmet Seyhan 10 Ocak gazeteciler günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret ederek açıklamada bulundu.

Yapılacak olan yerel seçimler hakkında konuşan Seyhan; “Besni halkı için yola çıktığımız bu günde sevgili Besni halkını bugüne kadar çözülemeyen sorunlarını çözmeye adayız demiyoruz, sorunları çözmeye geldik ve bu çözümleri en güzel şekilde halletmek için var gücümüz ile çalışacağımıza Besnili hemşerilerime iletmek istiyoruz ben ve partim adına olarak. 

Ahlak kuralları doğrultusunda kamuoyunu bilgilendiren ve bunun yanı sıra toplumun talep ve beklentilerini dile getirerek önemli bir sorumluluğu yerine getiren değerli basın mensuplarımızın ve çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nü kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim

Ayrıca gül sevginin tacıdır o yüzden her bahar gülle taçlanır, o gül ki Muhammed (SAV)'ı anlatır. Muhammed (SAV)'ı anlayana gül koklatılır bu vesileyle tüm hemşerilerimizin kandili de mübarek olsun” dedi. 


Haber Kaynak : Murat Orhan-Muhabir
Anahtar Kelimeler: bbp başkan seçim

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor