BELEDİYE BAŞKAN ADAYI UYSAL PROJELERİNİ AÇIKLADI

Şambayat Belediye Başkan adayı Kemal Uysal'dan gazetemize ziyaret

SİYASET 21.02.2024 22:17:00 0
BELEDİYE BAŞKAN ADAYI  UYSAL PROJELERİNİ AÇIKLADI

AK Parti Şambayat Belediye Başkan Adayı Kemal Uysal gazetemizi ziyaret ederek projelerini anlattı. Şambayat için önemli projeleri olduğunu dile getiren Uysal; “Beldemize hep ilkleri yaşatacak ve model oluşturacak bir yönetim anlayışının sergilenmesini hedefliyorum” dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimlerinde Şambayat’ın AK Parti Belediye Başkan adayı olan Kemal Uysal belde için önemli projelerle geliyor. Vatandaşların teveccühü ile seçilmesi halinde Şambayat’ın bambaşka bir havaya bürüneceğini ifade eden Başkan adayı Uysal projelerini ve hedeflerini gazetemize anlattı.

Seçimlerin ardından Şambayat’a ilkleri yaşatacak ve model oluşturacak bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini söyleyen Uysal gazetemizi ziyaretinde şunları kaydetti; “Öncelikle geçtiğimiz günlerde yıldönümünü yaşadığımız asrın felaketinde hayatını kaybeden tüm hemşerilerimize Allah’tan rahmet diliyor Rabbimden bir daha böyle bir felaketi ülkemize yaşatmamasını niyaz ediyorum. 

Malum olduğu üzere yaklaşık bir ay kadar sonra bir seçim dönemi yaşayacağız. Bu seçimde AK Parti Şambayat Belediye Başkan adayı olarak Sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde beldemiz için önemli projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Bunlardan bahsetmek gerekirse Halkımızın teveccühü ile göreve geldiğimizde öncelikle can dostlarımız olan sokak köpeklerinin barınaklara yerleştirilmesini sağlayacağız. Öte yandan çalışkan belde halkımızın el emeği ve köy ürünlerinin satabileceği bir köy pazarının kurulmasına öncülük edeceğiz. 

Yine iş olanağı yaratabilecek ve beldemize yarar sağlayabilecek resmi ve özel yatırımların beldemize yönlendirilmesi için girişimlerimiz olacak. Esnaflarımızla sürekli olarak istişare içerisinde olarak işlerini geliştirecekleri destekler vereceğiz. 

Bunun yanı sıra beldemize morg, gasılhane, mezbahane, yol bakım ve onarım, temizlik işleri, tarımsal ürünlerin pazarlanması gibi hizmetlerimizle beldemizi daha yaşanılır bir yer hale getireceğiz.

Öte yandan beldemizin ülkeye tanıtımı noktasında bir takım faaliyetlerimiz olacak. Örnek vermek gerekirse beldemizde biber festivali düzenlemeyi planlıyoruz. Yine beldemizin gelişmesine öncülük edecek olan bir yüksekokulun da Şambayat’a gelmesi için girişimlerde bulunacağız. 

Bunlara ek olarak halkımızın ailece yararlanabilecekleri mesire alanlarının yapılması, yürüyüş ve koşu parklarının oluşturulması, sportif faaliyet alanlarının modernize edilmesi, beldemize getirdiğimiz doğalgazın en kısa zamanda evlere ulaşması, havan pazarının kurulması, çocuklarımız için park alanları ile çok amaçlı gençlik merkezinin de beldemize kazandırılması projelerimiz arasında yer almaktadır.

Tüm bunları yaparken şeffaf ve dürüst belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğiz ve belediye hizmetlerini halkımızla istişare halinde yöneteceğiz”

Kemal Uysal kimdir? 

1972 yılında Şambayat Doğankaya Köyünde dünyaya geldi. İlkokul’u Doğankaya ve Şambayat’ta, Orta Okul ve Liseyi ise Gaziantep Nizip Lisesi’nde tamamladı.

Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi (Lisans) 

Atatürk Üniversitesi Sosyal Hizmetler (Lisans)

Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumlar İşletmeciliği (Ön Lisans)

Anadolu Üniversitesi Adalet (Ön Lisans)

Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Koçluğu

Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Aile Danışmanlığı,

Yapmış Olduğum Görevler;

1994 yılında Adıyaman Devlet Hastanesinde Diş Protez 

Teknisyeni olarak göreve başladı. 

Kastamonu İli İnebolu İlçesi Hastane Müdürlüğü,

Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü Ağız ve Diş Sağlığı Şube Müdürlüğü,

Adıyaman Devlet Hastanesi Müdür Yardımcılığı,

Adıyaman Erdemir Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde Meslek Dersi Öğretmenliği. 

Halen Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Diş protez teknisyeni olarak görev yapan Uysal evli ve üç çocuk babası.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor