Belediye başkan adaylarından ATSO’ya ziyaret

CHP Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Av. Abdurrahman Tutdere ve Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Haşim Asnuk, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Torunoğlu’nu ziyaret ettiler.

SİYASET 23.02.2024 23:04:00 0
Belediye başkan adaylarından ATSO’ya ziyaret

Ziyarette ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haci Dikmen, İbrahim Halil Akgün, meclis üyeleri Dilvin Şirvan Toprak ve Ufuk Bayır hazır bulundu. 
Ziyarette konuşan CHP Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Av. Abdurrahman Tutdere; “Ticaret ve Sanayi Odamızla istişare içerisinde çalışmalarımızı sürdürdük. Seçildiğim taktirde bu çalışmalarımız ve istişarelerimiz ilimizin ekonomisinin iyileşmesi, sanayicimiz ve ticaret erbabımızın refahının artması için devam edecek. İki dönemdir milletvekiliyim, şehrimi tanıyorum, insanlarımı tanıyorum. Sanayicilerimizin ve tüccarlarımızın sıkıntılarını biliyorum. Gerçekten, gerçekleştirmek istediğimiz, hayata geçirmek istediğimiz çok güzel projelerimiz var. Ekiplerimiz çalışıyor. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde, bu kente dair, belediyeciliğe dair, yerel yönetimlere dair ne yapacağımızı da halkımızla paylaşacağız. İnşallah halkımız 31 Mart’ta yetki verdiğinde, projelerimizle, hizmetlerimizle de en güzel belediyecilikle biz Adıyaman’ı buluşturacağız. Ben Oda Başkanımız Mehmet beye ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi.
Saadet Partisi Adıyaman Belediye Başkan Adayı Haşim Asnuk, Adıyaman için planladıkları projeleri anlatarak; “Şehrimiz bu zor dönemde sorumluluktan kaçamazdık. Kimin elinden ne geliyorsa bu sorumluluğu alması insani, ahlaki ve siyasi bir zorunluluktur. Biz de bu sorumluluğun bilinciyle hareket ediyoruz ve Adıyaman'a hizmet etmek için buradayız. Seçim çalışmalarımız kapsamında Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ettik. Seçildiğimiz taktirde şehrimizin yerel dinamikleriyle birlikte hareket ederek el ele verip Adıyaman’ımızı eski günlerine kavuşturmak için birlikte çalışacağız. Mehmet bey nezdinde Yönetim Kurulu ve meclis üyelerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
ATSO Başkanı Mehmet Torunoğlu, yerel seçim sürecinde tüm adaylara başarılar dileklerini iletirken, “Tüm adaylarımız Adıyaman’ın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ediyor. Bizler de kendilerini en iyi şekilde ağırlamaya gayret ediyoruz. Tüm adaylarımıza bu güzel hizmet yarışında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
Ziyaret programı başkan adaylarının hizmet katlarını ziyaret ederek oda personeliyle selamlaşmasıyla sona erdi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor