Besni derbisinde kazanan Şambayatspor oldu

Adıyaman 1. Amatör kümede 4. Hafta karşılaşmalarında iki Besni takımı karşı karşıya geldi. Besni Akınspor ile Şambayatspor arasından oynanan karşılaşma Şambayatspor’un 5-2’lik üstünlüğü ile sona erdi.

SPOR 11.12.2023 10:15:00 0
Besni derbisinde kazanan Şambayatspor oldu

Geçtiğimiz haftalarda ligden çekilme kararı alan ancak daha sonrasında kulübe sahip çıkılmasıyla lige tekrar dönen Besni Akınspor genç ağırlıklı kadrosuyla ligin 4. Haftasında bir diğer temsilcimiz Şambayatspor ile karşılaştı. 

Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarı Şambayatspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarı sahaya ağırlığını koyan Şambayatspor Mert Ali Doğan’ın üç gol Emrah Yücetaş’ın ise bir golüyle rakip fileleri 5 kez havalandırırken Akınspor ise bu gollere Emin Dede’nin kaydettiği iki gol ile cevap verdi. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayayınca Şambayatspor sahadan 5-2’lik galibiyetle ayrıldı.

Maç sonu her iki takımda sosyal medya hesaplarından dostane paylaşımlarda bulunarak birbirlerini tebrik etti. 

Şambayatspor’dan yapılan açıklamada; “Bir diğer Besni ilçe temsilcimiz Besni Akınspor ile deplasmanda oynadığımız maçtan galibiyetle dönüyoruz. Her ne kadar eksikleri ve kayıpları olsa da her zaman potansiyeli olan güçlü ve saygı duyulması gereken bir takımla oynadık.  Sonuç ne olursa olsun iki takımı da tebrik ediyoruz” denildi.

Akınspor’dan yapılan açıklamada ise; “Ligde kendi sahamızda oynadığımız ilk maçta İlçe takımımız Şambayatspor'a mağlup olduk. Genç ve yetenekli oyuncularla sahaya çıkan takımımız ilk yarı rakibine karşı başa baş bir oyun ortaya koydu; ikinci yarıda arda arda goller bulan Şambayatspor'a iki golle karşılık vermemize rağmen maçtan yenik ayrıldık. Depremde kaybettiğimiz oyuncularımızı ve genel kaptanımızı unutmayarak sahaya pankartla çıktık.Dost takım Şambayatspor'u tebrik eder ligde başarılar dileriz” denildi.


Anahtar Kelimeler: Besni derbisinde kazanan Şambayatspor

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor