BESNİ EĞİTİM VAKFI HEYETİ BESNİ’YE GELİYOR

Besni Eğitim Vakfı (BEV) Başkanı Şaban Çağıran ve beraberindeki heyet Cuma günü Besni’de olacaklar.

GÜNDEM 22.04.2024 13:38:00 0
BESNİ EĞİTİM VAKFI HEYETİ BESNİ’YE GELİYOR

Besni ziyaretleri ile ilgili açıklamalarda bulunan BEV Başkanı Şaban Çağıran, 2024 Eğitim Bayramının Ana teması ile diğer detayları görüşmek üzere, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı ile Diğer Tüm Sivil Toplum Kuruluşları ile görüşmede bulunacaklarını, bayramın ana temasının kararının hep birlikte, ortaklaşa olarak alınacağını belirtti. Ayrıca yine bu yıl da Eğitim Bayramını Mehmet Erdemoğlu vakfı ile birlikte yapacaklarını dile getiren Çağıran bundan büyük gurur duyduklarını ifade etti.

Başkan Çağıran Eğitim Bayramının 25 yıldan bu yana düzenlendiğini, bu yıl 26’ncısının yapılacağını, dünyada sadece ilçemizde kutlanan bu müstesna bayramın tüm Besni’lilere ait olduğunu vurgulayarak herkesin sahiplenmesi gerektiğini söyledi. Parti ve siyasi görüş ayırt etmeksizin herkese kapılarının açık olduğunu aktaran Çağıran Adıyaman il ve ilçelerinin de Eğitim Bayramına sahip çıkmalarından mutluluk duyacaklarını belirtti. 

Önümüzdeki Cuma günü yapılacak ziyarette, ayrıca Bethesna Kadın Kooperatifi ile de bir toplantı yapacaklarını söyleyen Şaban Çağıran yönetsel ve eğitim konularında kendilerine her türlü desteği vereceklerini, kooperatifin Besni ürünlerinin paketlenerek satışı yoluyla üreticilere de destek sağlayacağını kaydederek bu konuyu çok önemsediklerini anlattı.  kooperatife Mehmet Erdemoğlu Vakfının da daima maddi-manevi destek olduklarını belirten Çağıran Bethesna kadın kooperatifinin bölgeye rol-model olmasına çalışacaklarını vurguladı.

26 NİSAN 2024 CUMA GÜNÜ BESNİ’DE TİYATRO ETKİNLİĞİ

Şaban Çağıran; 26 Nisan Cuma akşamı Besni’ye başrollerini Deniz Oral ve Faruk Sofuoğlu’nun oynadığı “80’LER, 90’LAR” adlı oyunu getireceklerini, tüm tiyatro severleri R. Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde saat 20.30’da yapılacak müzikal komediye beklediklerini belirterek, Sponsor BEV Başkan Yardımcısı Latif Doğan ile Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan’a teşekkür etti.


Haber Kaynak : Murat Orhan-Muhabir

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor