BESNİ EĞİTİM VAKFI VE MEHMET ERDEMOĞLU VAKFININ UŞAK ÇIKARMASI MUHTEŞEM OLDU

.

GÜNDEM 11.12.2023 15:01:00 0
BESNİ EĞİTİM VAKFI VE MEHMET ERDEMOĞLU  VAKFININ UŞAK ÇIKARMASI MUHTEŞEM OLDU

Besni Eğitim Vakfı (BEV), Mehmet Erdemoğlu Vakfı ile el ele, kol kola bu kez Uşak'ta adeta küçük bir Eğitim Bayramı niteliğinde panel düzenledi. “Dünyada Ticaret Trendleri ve İhracatı Bekleyen Riskler” konulu panel için katılımcılar salonu doldurdu. 

KATILIMCILAR SALONA SIĞMADI

Erdemoğlu Holdingin önemli iştiraklerinden olan Özerdem Tekstil'in ev sahipliğinde yapılan Besni - Uşak'lılar buluşmasına, Uşak Besni'liler Eğitim ve Kültür Derneği ile Uşak Tekstil OSB ev sahipliği yaptılar.

"Dünyada Ticaret Trendleri ve İhracatı Bekleyen Riskler" konulu panel Uşak Tekstil OSB Konferans Salonunda gerçekleşti. Panele yaklaşık 400 kişinin katıldığı ve konferans salonunun tamamen dolu olduğu, ek sandalyelerle salona sığmayan seyircilere yer açıldığı görüldü. Panele İstanbul'dan 40, İzmir'den ve Adana'dan 15 kişilik BEV üyesi katıldı.

Sunumunu Gazetemiz Başyazarı Hasan Emre'nin başarıyla yaptığı iki bölümden oluşan panelin Moderatörlüğünü ise Besni Eğitim Vakfı Başkanı Şaban Çağıran yaptı.

Düzenlenen panele Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Trakya Üniversitesi İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu, Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Adıyaman eski Valisi Halil Işık, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Eski Uşak CHP Milletvekili Özkan Yalım, Uşak Tekstil OSB Başkan Yardımcısı Fahri Polat katıldılar.

BÜYÜK İLGİ NEDENİYLE PANEL 1 SAAT UZADI

BEV Başkanı Şaban Çağıran'ın ekonomiye ve ihracata ilişkin bilgilendirmeleriyle başlayan panelin birinci bölümünde Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu etkili bir sunum yaptı.

Sanayici ve ihracatçıların sorularını tek tek ve detaylı olarak yanıtlayan Sadi Uzunoğlu birçok konuda katılımcıları aydınlattı.

Panelinin ikinci bölümü, yine BEV Başkanı Şaban Çağıran'ın Moderatörlüğünde, Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Erdemoğlu’nun konuşmacı olarak katılımıyla devam etti. Proaktif-katılımlı, ağırlıklı soru cevap şeklinde devam eden panelde, İbrahim Erdemoğlu; SASA’dan Merinos’a, üretimden ihracata, yönetim anlayışından gençlere tavsiyelere kadar olan tüm konularda içten açıklamalar yaptı. İmalatçı ve İhracatçılara tavsiyelerde bulundu. Erdemoğlu ayrıca gençlere de geleceğe dönük önemli mesajlar verdi. Yoğun ilgi nedeniyle panel 1 saat kadar uzadı.

Panel öncesi ve sonrasında Uşak'ta yaşayan hemşerilerimiz için iki gece üst üste ''Ciğer Bayramı'' adını verdiğimiz yemekte buluşuldu.

ÇAĞIRAN: YAŞAMIN TÜM ALANINDA EĞİTİM FAALİYETLERİNE DEVAM EDECEĞİZ

Panel ve Uşak buluşması hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan BEV Başkanı Şaban Çağıran; Özellikle iki gün boyunca bizlerden bir an bile olsun ayrılmayan Sn İbrahim Erdemoğlu'na teşekkür ettiğini, 25. Eğitim Bayramı ile başlayan BEV, Mehmet Erdemoğlu Vakfı işbirliğinin büyüyerek devam edeceğini Uşak buluşmasının gösterdiğini ifade etti. Ayrıca tüm ağırlama ve konaklama masraflarını üstlenen Özerdem Tekstil ortakları Zeyrek, Ali, Turgut ve Emine ve Yasemin Özmercan'a, ayrıca Uşak Besnililer Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Muhittin Eraşık ve Yönetim Kurulu ve Dernek Üyelerine teşekkür etti.

Besnili hemşeriler dışında Uşaklı dostların bile hayranlıklarını ifade ettiği Yönetim Kurulu Üyemiz Hasan Emre'nin etkili sunumu ve şiirlerle programa ayrı bir renk kattığını ifade eden Şaban Çağıran; Besnililerin gittikleri yere külfet değil nimet olduklarını canlı canlı görmenin mutluluğunu yaşadıklarını, birlik ve beraberlik olunca neler başarılabileceğini hep birlikte gördüklerini, bunun artarak diğer illerimizde de devam edeceğini sözlerine ekledi. 

Şaban Çağıran ayrıca, eğitimin sadece okullarda değil, hayatın her alanında önemli olduğunu, Besni ve Uşak'lı iş insanlarına bir şeyler anlatabildi isek, onlara küçük de olsa katkımız oldu ise bundan çok mutlu oluruz şeklinde açıklamalarda bulundu. Bundan böyle yaşamın tüm alanında eğitim faaliyetlerine devam edeceklerini belirtti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor