Besni Gençlik Spor Kulübü Küçükler Halk Oyunları ekibi Adıyaman 3.’sü oldu

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Kulüpler arası minikler , küçükler , yıldızlar , gençler ve büyükler Halk Oyunları yarışması yapıldı.

GÜNDEM 6.04.2024 23:10:00 0
Besni Gençlik Spor Kulübü Küçükler Halk Oyunları ekibi Adıyaman 3.’sü oldu

Yeni Mahalle Spor salonunda yapılan ve 13 kulüpten 20 takım ve 600 sporcunun mücadele ettiği yarışmalara geleneksel dalda yıldızlar ve küçükler kategorilerinde katılan Besni Gençlik Kulübü , Antrenör Volkan Özpolat gözetiminde Küçükler kategorisinde Adıyaman 3.’sü oldu. Kulüp Antrenör İbrahim Yıldırım gözetiminde katıldığı Yıldızlar Kategorisinde ise Adıyaman 4.’sü oldu. 

Elde edilen başarı sonrası açıklamalarda bulunan Besni Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel; “Tam bir görsel şölen havasında geçen Yarışmalara katılmamıza maddi ve manevi destek olan İlçe Kaymakamımız Çağlar Partal'a, organizasyunun mimarı Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fikret Keleş'e , Spor Hizmetleri Müdürümüz Zeynel Abidin Deneri'ye, takımlarımıza yakın ilgi gösteren Spor Faaliyetleri Şube Müdürümüz Zeynel Abidin Şenlik'e , Türkiye Halk Oyunları Federasyonu İl Temsilcisi Şah İsmail Çalışkan'a teşekkür eder, yarışmalarda İlçemizi başarı ile temsil eden Antrenör ve Sporcularımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz” dedi.


Haber Kaynak : Murat Orhan-Muhabir

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor