Besni GSK Playoff’ta

Besni’yi ikinci ligde temsil eden Besni Gençlik Spor Kulübü Voleybol takımı ligin 8. Haftasında konuk ettiği Hatay Voleybol takımını 3-0 mağlup etti. Temsilcimiz bu skorla ligin bitimine 2 hafta kala playoff’a kalmayı garantiledi.

SPOR 14.01.2024 22:14:00 0
Besni GSK Playoff’ta

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginde mücadele eden Besni GSK Voleybol Takımı ligin 8. Haftasında kendi evinde Hatay Voleybol takımını konuk etti. 

Maçın ilk düdüğü ile birlikte rakibine karşı büyük üstünlük kuran temsilcimiz ilk seti25-16, ikinci seti 25-17, üçüncü seti ise 25-22 kazanarak rakibini 3-0 mağlup etti. 

Bu skorla puanını 21’e yükselten Besni GSK ligin bitimine iki hafta kala playoff’a kalmayı garantiledi. Elde edilen başarı sonrası Besni Kaymakamı Çağlar Partal oyuncuları ve teknik ekibi tebrik ederken Besni Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel ise şu açıklamayı yaptı; “Besni Gençlik Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımımız Bu sezon İlk kez mücadele ettiği 2. Lig'de Play -Off grubuna yükseldi. 6 Takımın mücadele ettiği 15. grupta oynadığı 8 karşılaşmanın 7'sini set vermeden kazanan takımımız topladığı 21 puanla ligin bitmesine iki hafta kala gruptan çıkmayı başardı. Takımımız kalan iki maçını kazandığı takdirde grubundan lider olarak play -off'a yükselecek. Ligde geride kalan süreçte üstün bir performans sergileyen sporcularımızı ve teknik heyetimizi tebrik eder, sezon başından itibaren her maçımızda salonu dolduran taraftarlarımıza, ana sponsorlarımız Merinos Holding ve Torkam Holding yetkililerine, İlçe Kaymakamımız Sayın Çağlar Partal'a Besni Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu adına çok teşekkür ederiz” dedi.


Anahtar Kelimeler: besni voleybol

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor