Besni GSK’nın masa tenisi takımı göz dolduruyor

Besni Gençlik Spor Kulübü bünyesindeki masa tenisi takımı, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 3 ligde çıktığı 7 karşılaşmasının 6’sını kazandı.

SPOR 28.11.2023 17:37:00 0
Besni GSK’nın masa tenisi takımı göz dolduruyor

Besni Gençlik Spor Kulübü bünyesindeki takımlarla yeni başarılarla imza atmaya devam ediyor. İkinci ligde mücadele eden kadın voleybol takımının yanı sıra masa tenisinde de iddialı bir şekilde yolunan devam eden Besni GSK, ilçenin spordaki başarılarına her geçen gün yenisini ekliyor. 

Bu kapsamda Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Kadınlar 3. Lig A Grubunda mücadele eden Besni Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi takımı 1. Etap maçlarını tamamladı. 24-26 Kasım 2023 tarihleri arasında Ankara Taha Akgül Spor Salonun da gerçekleştirilen ve 15 takımın mücadele ettiği müsabakalar sonucunda temsilcimiz çıktığı 7 karşılaşmanın 6’sını kazanarak büyük başarı elde etti.

İkinci etap maçlarıyla toplamda 14 karşılaşmaya çıkacak olan temsilcimiz bu maçlar sonunda ilk altıya girdiği takdirde play-off’a yükselecek.

Elde edilen başarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Besni Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel; “her zaman maddi ve manevi destek olan, Besni’yi ulusal spor platformlarında temsil etme şansı sağlayan  İlçe Kaymakamımız Çağlar Partal’a, ana sponsorumuz Merinos Holding ve yönetim kurulu üyesi Ali Erdemoğlu ile Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikre Keleş’e şahsım ve yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ederim.  Antrenörümüz Özlem Tüy ve sporcularımızı da gösterdikleri mücadeleden ötürü tebrik eder başarılarının devamını dilerim” dedi. 


Anahtar Kelimeler: Besni tenisi takımı dolduruyor

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor