Besni protokolü bayramlaşma töreninde buluştu

Besni Kaymakamlığı tarafından Ramazan bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

GÜNDEM 10.04.2024 12:25:00 0
Besni protokolü bayramlaşma töreninde buluştu

Millet Bahçesinde düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Çağlar Partal, Belediye Başkanı Reşit Alkan, Emniyet Müdürü Alparslan Arıcılar, kurum ve daire amirleri, siyasi parti başkanları, STK Temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Programda tüm kurum amirleri ve vatandaşların bayramını kutlayan Kaymakam Çağlar Partal; “Öncelikle katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bayramımız hayırlara vesile olur. Bundan sonraki nice bayramlarda da hayırlı güzel günler bizi bekliyordur diye umut ediyoruz, zor günlerin geçtiğini temenni ediyoruz. İnşallah bu bayramı da ağzımın tadı bozulmadan güzel bir şekilde geçiririz” dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan Belediye Başkanı Reşit Alkan ise; “Güzel bir bayram sabahı burada bulunmaktayız. Hepiniz hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. İnşallah bundan sonraki süreçte de kurumlar arası uyumla beraber bu memleketi yeniden hem inşa edeceğiz hem yöneteceğiz. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim, bayramımız mübarek olsun” şeklinde konuştu.

Protokol daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek güvenlik güçlerinin bayramını kutladı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor