BESNİ VOLEYBOL TAKIMI 2. LİGDE MÜCADELE EDECEK

.

SPOR 18.08.2023 09:32:00 0
BESNİ VOLEYBOL TAKIMI 2. LİGDE MÜCADELE EDECEK

2017 Yılında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve Voleybol, Basketbol, Masa Tenisi  Atletizm  gibi salon sporlarında faaliyet gösteren Besni Gençlik ve Spor Kulübü bu sezon Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginde mücadele edecek.

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Ligde mücadele eden voleybol takımı Haziran ayında Federasyondan  lige katılım için davet aldı ve katılım ücretini yatırarak 2. Ligde oynamaya hak kazandı. 
Faaliyetlerini Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde sürdüren Besni Gençlik ve Spor Kulübü   Ankara’da Federasyon Ofisinde gerçekleştirilen 2. Lig kura çekimi sonucunda  15. Grupta yer aldı. 22 Ekim 2023 tarihinde başlayacak müsabakalarda Temsilcimiz Besni Gençlik ve Spor Kulübü, Elazığ Belediye, Gaziantep Belediye, Merinos Gençlik, Gaziantep Zeugma  ve Hatay Voleybol takımları ile mücadele edecek. 
İlçe Kaymakamı Çağlar Partal konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “İki haftada bir ilçemize farklı illerden takımlar gelecek. Spor Salonunda seyir zevki açısından oldukça güzel müsabakalar oynanacak. İnsanlar aileleri ile birlikte salona giderek keyifli zamanlar geçirecek. Son dönemlerde Voleybol takımlarımız Milli Takımlar ve Kulüpler düzeyinde uluslararası arenada oldukça önemli başarılar elde ettiler. Bu durum sporun izlenilirliğini oldukça arttırdı. Bizde İlçemizde Voleybol alt yapısını geliştirerek iyi sporcular yetiştirmek istiyoruz.  Bu sezon düşük bütçelerle bir takım oluşturacağız, ancak edindiğimiz tecrübelerle gelecek yıllarda tamamen Besni’den yetişecek sporcularla  ligde  mücadele edeceğiz. 22 Ekim’de başlayacak  müsabakalar öncesinde Besnili hemşerilerimizden ve voleybol severlerden,  müsabakalarda Spor Salonumuzu doldurarak takımımıza destek olmalarını bekliyoruz” dedi.
Kaymakam Partal ayrıca Besni’de spor faaliyetlerine verdiklerini desteklerden dolayı hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Ailesine teşekkürlerini iletti.


Haber Kaynak : Mehmet Gültekin-Muhabir

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor