BESNİ’DE DEPREM ŞEHİTLERİ ANILDI

6 Şubat depremlerinin yıldönümünde Besni Kaymakamlığı tarafından düzenlenen programda depremde hayatını kaybeden vatandaşlar anıldı.

GÜNDEM 7.02.2024 10:08:00 0
BESNİ’DE DEPREM ŞEHİTLERİ ANILDI

Program kapsamında ilk olarak 6 Şubat gecesi saat 03:30 ile 07:30 saatleri arasında Haci Reşit Camii ile Mustafa Kara Camiinde Kuran-ı Kerim Tilaveti, dua okunması ve sabah namazı sonrası ikramlar yapıldı. 

Daha sonra Besni Kaymakamı Çağlar Partal, kurum ve daire amirleri ile birlikte depremde hayatını kaybeden vatandaşların kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı. Yine program kapsamında Organize Sanayi Bölgesi içerisindeki Merinos Fabrikasının arka tarafından deprem şehitleri anısına hatıra ormanı oluşturuldu. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte fidanlar toprakla buluşturuldu. 

Program sonrası açıklamada bulunan İlçe Kaymakamı Çağlar Partal; “Böyle acıların ülkemizde ve dünyada bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, bir kez daha yaşanan deprem afetinde hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz Şehitlerimizin ruhu şad, mekânları cennet olsun” dedi.


Anahtar Kelimeler: besni̇ deprem şehi̇t anma

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor