Besni’de okuma etkinliği düzenlendi

Besni Milli Eğitim Müdürlüğü ile Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından uygulanan EDEP ve BENAP Projeleri kapsamında Şehit Bekir Oruçtutan İlkokulu Ailece okuyor etkinliği düzenlendi.

GÜNDEM 18.10.2023 17:34:00 0
Besni’de okuma etkinliği düzenlendi

Besni’de uygulanan EDEP (Erdemli Ve Başarılı Birey Projesi) ve BENAP(Besni Eğitimde Niteliğin Arttırılması Projesi) ve bu yıl Cumhuriyetin 100.Yılı kapsamında öğrencilere kitap okuma bilinci ve alışkanlığı kazandırmak, okumayı yaşam kültürü haline getirmek amacıyla öğrencilerle birlikte ailelerini de etkileyerek okuyan aile alışkanlığı kazandırmak için bu yıl ikincisini düzenlenen 'Şehit Bekir Oruçtutan İlkokulu Ailece Okuyor' kitap okuma etkinliği yapıldı.

Millet Bahçesinde gerçekleştirilen kitap okuma etkinliğine İlçe Kaymakamı Çağlar Partal, Belediye Başkanı E. Mehmet Emre, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, Milli Eğitim Şube Müdürleri Neşet Taner, Mustafa Ocakcı, okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Etkinlikte veliler, yanlarında getirdikleri kitaplarla belirlenen saatte çocuklarının bulunduğu alana giderek, Öğrenci-Veli-Öğretmen 30 dakika boyunca kitap okudular. Etkinlik sonunda okunan kitaplar ise okula bağışlandı.


Anahtar Kelimeler: Besni’ okuma etkinliği düzenlendi

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor