BESNİLİ BİLGE MEHMET ERDEMOĞLU VEFATININ YILDÖNÜMÜNDE ANILDI

Besnili Bilge Mehmet Erdemoğlu vefatının 17. yıldönümünde mezarı başında anıldı.

GÜNDEM 17.12.2023 09:14:00 0
BESNİLİ BİLGE MEHMET ERDEMOĞLU VEFATININ YILDÖNÜMÜNDE ANILDI

Merinos Halı kurucusu ve Onursal Başkanı hayırsever hemşerimiz Merhum Mehmet Erdemoğlu vefatının 17. yılında mezarı başında ailesi, yakınları, çalışanları ve vatandaşların katılımı ile Kur’an-ı Kerim okunarak anıldı. Anma töreninde konuşan İbrahim Erdemoğlu, babasının ilkelerini okuduğu sırada duygu dolu anlar yaşadı.

İBRAHİM ERDEMOĞLU DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI

Mezarı başındaki anma törenine Merhum Mehmet Erdemoğlu’nun eşi Servi Erdemoğlu, Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Merinos Halı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu, Maher Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu ile tüm aile üyeleri hazır bulundu. Mezarı başındaki anma töreninden sonra yatsı namazına müteakip Servi Erdemoğlu Camisinde mevlit okutuldu.

Erdemoğlu ailesi ve sevenlerinin yanı sıra Erdemoğlu ailesi tarafından yaptırılan okullarda öğrenim gören öğrencilerinde katıldığı anma töreninde Kur’anı Kerim okunarak dualar edildi. Kur’anı Kerim okunması ve duaların ardından Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Merhum Mehmet Erdemoğlu’nun ebediyete intikalinin 17. Yılında mezarı başında tüm ailenin, akrabaların, hemşerilerin, dostların ve sevenlerin hazır bulunduklarını belirterek şunları söyledi; “Yine tüm ailenle, akrabalarınla, hemşerilerinle, dostlarınla ve sevenlerinle huzurundayız. Bize öğrettiğin yaşam ilkelerinden ve insanlara saygılı olma felsefenden asla taviz vermeden görevimizi yapmaya devam ediyoruz. Ülkemizin her tarafında başta bölgemiz olmak üzere eğitimden sağlığa gençlerimizin dünya ölçeğinde yetişmesi ve gelişmesi için yatırımlarımıza var gücümüzle devam ediyoruz. ” 

İLKELERİNDEN TAVİZ VERMEDEN BAŞARIYI YAKALAMA BİLİNCİNDEYİZ

Erdemoğlu şöyle devam etti; “Millet olarak yaşadığımız yüzyılın felaketi olan 6 Şubat depremlerinden sonra ilk andan itibaren yaralarımızı hızlıca sarmak amacıyla üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Bizlere öğretmiş olduğun felsefede, çok çalışarak başarılı olmak zorundayız. Ancak ve ancak başarılı olur isek ailemize, akrabalarımıza, hemşerilerimize, ülkemize ve milletimize faydalı olabiliriz. Başarıya ulaşmak için hak, hukuk, adalet ilkelerine bağlı kalarak kimseyi incitmeden, zararlığa uğratmadan, başarılı olma ilkelerinden taviz vermeden başarıyı yakalama bilincindeyiz. Erdemoğlu ailesi adına bu burada bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum”

Hayırsever hemşerimiz İbrahim Erdemoğlu konuşmasının merhum Besnili Bilge Mehmet Erdemoğlu’nun ilkeleriyle tamamladığı esnada duygu dolu anlar yaşayarak gözyaşlarına hakim olamadı. 


Anahtar Kelimeler: besni̇li̇ bi̇lge mehmet erdemoğlu

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor