BESNİLİ SPORCULARDAN BÜYÜK BAŞARI

.

SPOR 5.09.2023 17:45:00 0
BESNİLİ SPORCULARDAN BÜYÜK BAŞARI

İzmir Atatürk Olimpiyat Stadyumunda yapılan  100. Yıl Cumhuriyet Sezonu  Spor Toto Kulüpler Arası Yürüyüş Ligi Türkiye Şampiyonasına  Kadınlar   U18 ve U16 kategorilerinde katılan Besni Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları  Türkiye 3.'sü olarak büyük başarıya imza attı.  U16 kategorisinde mücadele eden Besnili sporcu Medine Sevindi ise ferdi olarak Türkiye üçüncüsü oldu.

Elde edilen başarıyla ilgili açıklama yapan Besni Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel; “Bu sonucun ardından  kulüp olarak elde ettiğimiz başarılarla ilçemizin ismini ulusal düzeyde yapılan yarışmalarda   duyurmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Atletizm alanında 2017 yılından itibaren Antrenörümüz Hüseyin Doğan gözetiminde yoğun ve disiplinli bir şekilde çalıştık. Bu çalışmaların sonucunda tamamı Besinlilerden oluşan  sporcularımızın böylesi başarılar elde etmesi ve İlçemizin ismini ulusal mecralarda duyurması bizleri ziyadesiyle memnun etti. İnşallah yakın zamanda bir çok sporcumuz kendi kategorilerinde Milli takımlara seçilecekler. Bu durum başarılarımızı daha da anlamlı hale getirecektir. Bu başarıda emeği geçen sporcularımız ve antrenörlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.
Ayrıca yarışmalara katılmamızda bizleri  hep pozitif yönde motive eden ve maddi-manevi her türlü desteği sağlayan İlçe Kaymakamımız Çağlar Partal’a, katıldığımız her faaliyete onay veren ve destekleyen Adıyaman Gençlik ve Spor  İl Müdürümüz Fikret Keleş’e, kulübümüzün kurulduğu günden itibaren ana sponsorumuz olan her faaliyetimizi maddi olarak destekleyen ismini formalarımızda gururla taşıdığımız Merinos Holding ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu'na ve kulübümüzün Yönetim Kurulu Üyelerine çok teşekkür ederim” dedi.


Anahtar Kelimeler: BESNİLİ SPORCULARDAN BÜYÜK BAŞARI

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor