BESNİ’NİN SULTANLARI LİGİ LİDER BİTİRDİ

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginde mücadele eden Besni Gençlik Spor Kulübü Voleybol takımı ligin son maçında Elazığ Büyükşehir Belediye Voleybol takımını 3-1 mağlup ederek plafoff’a lider gidiyor.

SPOR 4.02.2024 20:27:00 0
BESNİ’NİN SULTANLARI LİGİ LİDER BİTİRDİ

Bu sezon Besni’yi Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginde temsil eden Besni GSK Kadın Voleybol Takımı 10 haftalık fikstür sonucunda grubunu lider tamamlayarak Besni’ye büyük gurur yaşattı. Ligde çıktığı 10 karşılaşmadan sadece bir kez yenilgi gören temsilcimiz toplamda 27 puan toplayarak playoff’a lider olarak gitmeyi garantiledi.

Ligin son maçında ise sahasında Elazığ temsilcisini konuk eden Besni GSK kıyasıya mücadeleden galip çıkan taraf oldu. ikinci setin yarısında sakatlanan takım kaptanı Ece Semiz sağlık görevlilerince hastaneye kaldırılırken Semiz’in sakatlığı taraftarlar ve oyuncular arasında üzüntüye neden oldu. Buna rağmen maçtan kopmayan temsilcimiz bir sette mağlup olmasına rağmen rakip takımı 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte taraftarlar ve oyuncular liderliği doyasıya kutlarken galibiyet ve liderlik hakkında konuşan İlçe Kaymakamı Çağlar Partal; “Seyircimizin de desteği ile maçı kazanıp, grubu lider tamamladık. Oyuncularımızı, teknik ekibimizi, yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Seyircimiz de tüm maçlarda en yüksek desteği verdi. Lige katılma amacımız Besnililere iyi maçlar izletmek, deprem sonrası bir nebze de olsa insanların güzel vakit geçirmelerini sağlamaktı. Dolu tribünler de bunu başardığımızı bize gösteriyor. 

İlçemizde herkesi bir şekilde sporla buluşturmak istiyoruz, fiziki altyapı olarak ilçemiz çok iyi durumda, salonumuz, Gençlik Merkezimiz, sentetik sahamız var, bu yatırımlar ilçemize kazandırılmış, yine önümüzdeki günlerde havuzumuz da hizmete açılacak. Devletimiz bu büyük yatırımları ilçemize yapmış, biz yerel düzeydeki yöneticiler olarak da bu tesislerin içini doldurmalıyız. Bu sayede özellikle gençlerimizin zamanlarını sporla değerlendirmelerini sağlayacağız. Kadın voleybol takımımız dışında bölgesel ligde oynayacak erkek voleybol takımımız var, yine atletizim ve masa tenisinde, muahi tayi, boks branşlarında da sporcularımız karşılaşmalara çıkıyor. Geçtiğimiz aylarda Güreş takımımız da çalışmalara başladı. Voleybol maçında sakatlanan takım kaptanı Ece Semiz’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Her Spor faaliyetimize destek olan Erdemoğlu ailesine, Voleybol kadın takımımıza sponsor olan Torkam Holdinge ve maddi manevi desteklerini esirgemeyen Besni halkına teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor