BESNİ’NİN TÜM RENKLERİ FENER ALAYINDA BULUŞTU

.

GÜNDEM 30.10.2023 09:28:00 0
BESNİ’NİN TÜM RENKLERİ FENER ALAYINDA BULUŞTU

Cumhuriyetin 100. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Besni Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Fener Alayı yürüyüşüne her kesimden vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Ellerine bayraklarını alarak gelen vatandaşlar meşaleler eşliğinde yürüyerek cumhuriyet coşkusunu yaşadı.

100. yıl etkinliklerinin akşam etabında Millet Bahçesi önünden hükümet konağı önüne kadar fener alayı yürüyüşü düzenlendi. Buradaki yürüyüşe Besni Kaymakamı Çağlar Partal, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Baba, İlçe Jandarma Komutanı Barış Kara, Askerlik Şube Başkanı Çağlar Demirtaş, İlçe Emniyet Müdürü Vekili İlyas Yarımağa, Besni Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, Siyasi Parti Başkanları, Oda Başkanları, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hükümet konağı önüne kadar düzenlenen yürüyüşe katılanlar ellerinde Türk Bayrakları ve meşaleler eşliğinde marşlar söyleyerek Cumhuriyet coşkusunu doya doya yaşadı. 

ÖĞRETMENLER KOROSU ALKIŞ ALDI

Hükümet Konağı önünde son bulan yürüyüşün ardından ise Besni Öğretmenler Korosunun konseri gerçekleşti. Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği türküler başta olmak üzere çok sayıda eseri seslendiren koro üyeleri konsere katılanlara eşsiz bir akşam yaşattı. Vatandaşların da eşlik ettiği konser büyük beğeni toplarken konser sonunda Kaymakam Partal, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor