Besnispor adım adım BAL’a yürüyor

Adıyaman 1. Amatör Kümede mücadele eden Besnispor kendi evinde konuk ettiği Çınarspor’u 3-1 mağlup ederek "Bölgesel Amatör Lig'e Yükselme Grubu"nda mücadele etmeye hak kazandı.

SPOR 18.02.2024 20:59:00 0
Besnispor adım adım BAL’a yürüyor

Bu sezon Besni’yi Adıyaman 1. Amatör Kümede temsil eden Besnispor ilçe stadında Çınarspor’u konuk etti. Maçın ilk düdüğü ile birlikte galibiyet için bastıran temsilcimiz ilk ve ikinci yarıda 3 gol bulurken kalesinde ise 1 gol gördü. Maçı 3-1 kazanarak üç puanı hanesine yazdıran Besnispor grubunda liderlik koltuğuna oturdu.

Temsilcimiz ayrıca aldığı bu galibiyetle "Bölgesel Amatör Lig'e Yükselme Grubu"nda mücadele etmeye hak kazandı.

Maç sonu kulüp başkanlığından yapılan açıklamada; “Bugünkü Çınarspor maçında tribünde bizleri yalnız bırakmayan İlçe Kaymakamımız Sayın Çağlar Partal başta olmak üzere, Besni Akınspor Kulüp Başkanı Erhan Akdağ'a, AK Parti İlçe Başkanı Murat Güner'e, AK Parti Besni Belediye Başkan Adayı Reşit Alkan ve beraberindekilere, MHP Besni Belediyesi Encümen Adayı İsmail Kıran'a ve her daim desteklerini hissettiğimiz Büyük Besnispor taraftarlarına ve tüm futbolseverlere teşekkür ediyor, bu güzel galibiyeti sizlere armağan ediyoruz” denildi.


Haber Kaynak : Mehmet Gültekin-Muhabir
Anahtar Kelimeler: besnispor BAL lig

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor