Besnispor Bölgesel Amatör Lig için final maçına çıkıyor

Pazar günü Besni stadı karnaval yerine dönmeli

SPOR 6.05.2024 23:02:00 0
Besnispor Bölgesel Amatör Lig için final maçına çıkıyor

Bu sezon Adıyaman 1. Amatör Küme ve play-off’ta başarıyla mücadele eden Besnispor, bölgesel amatör lige çıkabilmek için son viraja girdi. Pazar günü kendi evinde grup lideri Ponto MK Gerger Sporu mağlup etmesi durumunda BAL’a yükselecek temsilcimiz tüm Besnililerden destek istedi.

Pazar günü Besni Şehir stadında oynanacak olan final maçı için stadyumun karnaval yerine dönmesi gerektiğini ve tüm Besnililer takımlarına destek vermesini isteyen Kulüp Başkanı İbrahim Kılınç; “Kıymetli taraftarlarımız ve değerli hemşerilerim,  Pazar günü kendi sahamızda Ponto MK Gergerspor ile final niteliğinde bir maça çıkacağız. Bölgesel Amatör Lig'e Yükselme Maçına kalabilmemiz için bu maçtan en az 3 farklı galip ayrılmamız gerek. Bizim teknik ekibimize ve oyuncularımıza güvenimiz tam. Tabii ki bu maçta en büyük destekçimiz her maç olduğu gibi sizlersiniz. Pazar günü stadımızı karnaval yerine çevirmenizi, 90 dakika boyunca kuracağınız baskıyla takımı ateşleyeceğinizi umuyor ve diliyorum. Bu önemli maça en büyük gücümüz olan taraftarlarımızı, futbolseverleri, kurum amirlerini, tüm STK temsilcilerini, siyasî parti temsilcilerini kısacası Besni'mizi seven herkesi bekliyoruz.

Elbette kazanmamız gereken maç ancak skor her ne olursa sporun dostluk, kardeşlik ve barış olduğunu unutmadan maçın centilmenlik havası içerisinde geçmesi bizim en büyük temennimiz. Siz kıymetli taraftarlarımızın da Besni'mizin misafirperverliğini göstererek takımımıza destek vereceğinize şüphem yok. Pazar günü saatlerinizi 15.00'e ayarlamanızı ve tribündeki yerlerinizi almanız dileğiyle” dedi.


Haber Kaynak : Mehmet Gültekin-Muhabir

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor